Tak sem si naktak zhruba precetl tuto diskuzi, ale potreboval bych poradit. Vcera sem si koupil 1120 a ted nevim jaky fw tam nahrat. AP by melo slouzit pro pripojeni cca 10 klientu a bude pripojeno na router.
Zdar,
tak jsem pracně pročetl cely tento thread a nejsem z toho teda moc moudrej.
Potřebuju nasadit HW AP client misto soucasne XI-626 (router chci nastehovat do bytu- vysilam stejne z nej)
Ale nejak z tohoto threadu nevim zda tento vyrobek by je vhodny.
Jsem napojen na AP Compex WP11B+
Tak potrebuju poradit zda mam tohoto ovise poridit a jaky firmware do nej dat(pravdepodbne lukic co???). Ci jestli mi doporucite neco lepsiho(ale financne normálniho).
Tak pls poradte, fakt uz nevim. - nekdo mi totiz rekne ze jo a druhej ze ne.
jde mi hlavne o to aby uzivatele na mne napoji se v poho propingli dal na czfree a z czfree na ne.
jestli to nebude ten ovis nejak blokovat (o MAC se nazajimam, jde mi jen o I.P.)
s linuxem nejsem moc velkej kamarad a tak potrebuju vedet zda ty pingy budou fungovat v poradku.
ja nenatuju mne tam bezi ospf(ted doufam ze jsem nenapsal nejakou kravinu )
dík
No, ja mam Ovise jako klienta na lince od ISP (za nim je router a dalsi veci, ale to ted neni podstatne). Zapnul jsem to letos v dubnu a od te doby to proste funguje, bez jedineho restartu nebo zatuhnuti. Ovisy pouzivam jako klienty ve sve siti, cca 9 kousku a taky zatim zadny podstatny problem. Ovsem je treba podotknout, ze jde o venkovske prostredi a takove terenni podminky, ze krome moji site a linky od ISP zde neni na 2.4 GHz naprosto nic..
Cauky, mam tady problem jak rozchodit PCI katru od SMC model 2602W proti Ovisu WL 1120. Muzu delat co chci, ale tyhle vecicky se nepripoji. Katra toho Ovise najde bez problemu, ale nechce s nim komunikovat. Je to kompatibilitou nebo delam nekde chybu ? Diky za odpoved.