vedel by mi niekto poradi? či by
a) fungovala takáto sie??
b) videli by sa všetky PC na sieti bez problémov?
c) dal by sa zdieľa? Internet s jedného PC pre všetky?
na to stredové AP + všesmerovka by sa pripojovali ostatný klienti...
max. rozsah 600m
Cauky, mam problem s jednim AP. Za prve mi nechce, pokud je zapojeno v siti zobrazovat okolni site a to at je klient nebo AP. Pokud je u mne doma na stole, site zobrazuje !!!! Nasledne jsem ho chtel flesnou na novejsi FW, ale to se mi taky nepovedlo at tam tlacim cokoli. Jen se mi zobrazi 3 cervene kosticky v miste kde se normalne zobrazuje hlaska ze je flesnuto a velikost souboru. To je vse co s nim provedu, zajimave co ? Ma nekdo nejakou radu ci postreh ? Asi budu muset postavit ten prevodnik na RS232 a pokusit se podivat se tomu AP hloubeji na zoubek
2works800 - zkus to. Maximalne to muze shoret ale myslim ze by to mohlo vydrzet.
Podle kapacity tve baterky muzes take spocitat teoretickou maximalni dobu vydrze, ale bude to hodne hrube.
BTW Zanedlouho budu mit jeden kousek PoE z dilny Lady Myslika. Mel by mit regulaci 5-9V. Teoreticky s nim lze napajet jakekoliv zarizeni (switch, ap...), funguje i na 12V v pocitaci (ale pak je omezena delka kabelu). Rozhodne bude mit zajimavou cenu.
Zdravím.
Dnešní nadílka sněhu prověřila lehce moji sí?. Vytuhlo mě asi 5 apček v režimu klient. Pomohlo jen vytahnutí ze zásuvky. Máte někdo stejnou zkušenost?
Přiklonil bych to tomu, že když anténa zapadla sněhem, tak se zhoršil příjem signálu až se ap kouslo.
Jeste dotaz k napajeni. Na gelovku maka 1120 naprosro perfektne. akorat mi to nedalo a rozdelal jsem ho zda by se nedaly vyuzit volne vodice v eth.kabelu. a docela mne pekvapilo ze hnedy i modry par jsou uvnitr zapojeny. zkousel jsem to promerit a opravdu nekam vedou. nevite nekdo neco blizsiho?