moment-ja z toho akorat odstoupil z financnich duvodu-jfk.alfa organizuje dal a uz by to melo byt snad i funkcni. Zkuste ho kontaktovat. Ja na to ted vubec nemam cas ani penize a udelam si akorat Ronju mezi praci a mnou (Lenost svetu vladne!)
cela akce vypada tak, ze point o kterej se snazime neklapne, pac nam tam nedaj ani zas az tak dobry misto ani se nam tu v jbc nedari sehnat njk rozumnou konektivitu .
zatim mame 2 AP na ktery se pripojujou defakto jen kamaradi a mame strasnou konektivitu od jednoho mistniho preprodejce.
pokud se ma freenet nejak po jablonci rozsirit , mely by si lide ce svych lokalitach spustit svoje AP a s prateli kteri bydli v dane lokalite vytvaret bunky ktere se postupne spoji.
takze si kupte zcoma , promerte si co se kolem vas deje (nekteri provideri muzou bejt pekne nastvany ale oni jsou taky pekny prasata ), nainstalujte si wisp a hura
celkove je v jbc v 2.4ghz pekne narvano , takze technologie 5.8Ghz ktera bude koncem roku dostupna snad aspon na chvili rozsirovani site pomuze ac to nebude zadna lace.
behem svych mereni jsem narazil na sit opennet.hs1.jbc ani nevim odkud to slo . netusite nekdo o co jde ?
no a ako som spominal nedalo by sa to odniekial sosnut zizkovejsou antenou ??? - oni su dost vysoko.... Dalo by sa to na strechu a odtial dole FTP kablom a hotovo...