TO EDA SKY : Az budes skenovat napis SMS, pripadne pokud to nepojede, tak bych na pudu na hodinu hodil zpet toho Compexe. Tim se zjisti zda je kvalita linky v rozdilu citlivosti COMPEX WP11A+ vs. DWL900Ap nebo zda je problem v ruseni.
Zdar k propojeni Kunratic.
31.08.2004 v 09:46
Martin Von Dr
08.11.2004 14:53
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Mel bych mozna v ulici clovicka co by mel vyhled na vsechny strany... mel by videt jak na Hrncire, tak na centrum Kunratic. Bohuze nevim jak na tom je s penezma a ani ho moc neznam, takze nevim jestli je vubec nadsenej nebo jen prahne po netu. Ulice Vožická
Alespon nekdo reaguje, mam ted v praci blazinec.
Eda Sky mel snahu propojit hrncire se mno. Ale mam slaby vsesmer, takze tam musim dat antenu HW Ap pro propojeni s nim.
Nem bohuzel cas badat nad optimalnim zarizenim. Nevis o nejakem HW AP s Routrem za rozumnou cenu, abych to uz konecne udelal. Diky za odpoved.
09.11.2004 v 07:40
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Ja vsem doporucuju ASUS WL-500b(g), ktery ma v sobe linux. Da se do nej naflashovat i verze co ma quaggu, ospf, ssh nebo apache. Moc pekna masinka. Ma i LPT port na tiskarnu a USB na kameru nebo na flashdisk pro FPTko nebo web. Bohuzel ale neni nejlevnejsi. Mam dojem ze stoji neco kolem trech tisic. Zvlada snad i regulaci vykonu, to "snad" je tu proto, protoze jsou ted nejake nove verzeu kterych to nemohu potvrdit (jelikoz jsem omezovat nepotreboval tak jsem to nehledal).
Zakoupeny AP Ovislink 1120AP, super. Ma to v sobe zalisovanyho tucnaka. Naucil jsem to routovat a uz pujde na pudu. Snad to pojede stabilne. Doma jel v testu hodinu bez problemu.
15.12.2004 v 09:06
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Umi to regulovat? Pokud ne, tak je to celkem nepouzitelny pro AP. Tedy spise pro spoje, protoze na vsesmera by to mozna jeste s nejakym dlouhym kabelem vyslo.
Mam na strese 4 anteny a stale doladuji co se da.
O ap DR_ACEK vim dostal jsem info. Zatim nechytam, budu zesilovat antenu timto smerem. Na Chodov se take dostanu, ale slaby signal, ktery ten Ovis nezere. Vyskenuje ale nejede link.
Ackoli s orinokem to jede jak DAS.
Pokud bude tento vikend teplo polezu opet na strechu a budu ladit.