cus lidi.
pocitam na bartonu @2140Mhz s 256MB CL2 pameti na w2k sp4 rychlosti cca 2.6s/TS i kdyz mam postrileny vsechny procesy a odpojenou sit. podle porovnani s tema nejrychlejsima pocitacema se mi to zda malo :(
mam 100h do konce modelu a chci si na komp narvat gentoo (maximalne tam pujde fluxbox a par inet progu ) . kterej kernel a jaky volby pro optimalizaci kodu mi doporucite pro maximalni vypocetni vykon ?
Ja jsem spadnul z 305000 na 209000. Myslim, ze postupne projedou vsechny uzivatele a seberou nam bonus za dokonceni davky - zatim to podle statistiky jednotlivych pocitacu tak vypada. Soudim tak jeste podle statistiky Josky, u nehoz nepredpokladam, ze by uz mel nejakou davku kompletni.
Kdo vi co se deje, uvidime, zda se to dotkne vsech - sleduji spicku (spadnul jsem z 11. pozice na cca 17. ).
Tak jsem vyscital polozku "Granted credit" ze statistiky "Results for user" a dostal jsem se na svuj aktualni stav. Takze zadne bonusove body. Jinak pokud sectu "Total credit" ze statistiky "Your computers", tak ten vysledek je o cca 3000 bodu nizsi.
Ale potvrdilo se mi, ze u mne byly odebrany vsechny bonusove body, takze jsem spadl o 1/3 dolu :(
Pro lidstvo ma nejmensi vyznam pocitani mimozemstanu, cas na rozlousknuti sifer, rc5 atd. Na proti tomu mi jako nejdulezitejsi pripada pocitani rakoviny a proteinu. Proteiny pocitam uz docela dlouho a jsem prvni v republice.