Pro domácí uživatele, kteří nechtějí platit vysoké sumy komerčním poskytovatelům bezdrátového intemétu, je určen neziskový projekt CZFree.Net. Jeho cílem je vybudovat metropolitní drátové sítě ve větších českých městech, které zajistí svým členům přístup na internet za nulové nebo alespoň minimální měsíční poplatky.
Vážení přátelé,
při čtení Vaší "odborné" diskuze jsem na rozpacích. Nejste již mimo mísu oproti původní vizi projektu a společenské objednávce zadání ? Svoboda slova je jistě užitečná, ale tam kde není funkční a spolehlivá si?..???
Nejsme. CZF je "projekt" jenom technicky. Na urovni filozoficke je to platforma, kde se neustale stretavaji nazory zucasnenych. Ted napriklad i Tvuj....
Co se tyce "odbornosti" nasi diskuze, pokud s ni nejsi spokojen, mas sanci ji trosku pozvedout. Najdi si obor kteremu rozumis a zodpovidej dotazy, sepis FAQ, HOWTO, atd...
Co se tyce funkcnosti a spolehlivosti site, neustale se zlepsuje. Sice pomalinku, to je pravda, ale ten pokrok je za Ty dva roky videt. Vyvinul se Twister, na mnoha mistech uz nahradil WiFi spoje. Pomalu se rozjizdi 5Ghz technologie. Lide se uci za pochodu........ Co jenom treba ja jsem ze zacatku napsal do fora blabolu :-(
Proste vyvoj nejsvobodnejsiho media (slysel jsem dokonce nazory, ze se jedna o nejvetsi komunitni sit na svete...) jde kupredu tempem, ktere odpovida jeho ruznorodosti a roztristenosti...
Azzie: presne to jsem mu psal uz mailem, at si nejdriv zjisti fakta nez prezentuje nazory.
code33: az budes v tom procitani koukni taky po nejaky netikete - mozna ti pak dojde co jsi udelal na irc kanalu spatne ....
offtopic: ...jo a gulimu dluzis omluvu, protoze o leccems se da diskutovat, ale ten email co prisel byl dost hnusnej na to kolik casu ti venoval na irc vysvetlovanim veci a reseni TVYHO pripojeni.