zdar sem z barrandova a nedavno sem dostal wifinu tak sem se chtel zeptat na moznost pripojeni do vasi site
cas od casu sem zkousel signal protoze nemam smervou antenu a dneska sem konecne neco chytil
bssid & signal & channel
00-0F-3D-67-6B-BD | 0% | 9
00-0F-3D-67-6B-B9 | 2% | 9
00-03-2F-17-8D-59 | 15% | 11
sem na konci lamacovky
zajimalo by mne jestli se tu za pripojeni na barrandove neco plati pripadne jaka je moje sance se pripojit
hele od kamose sem si sehnal antenu s delsim kablem dostal sem se az k oknu a dokonce sem se nejak spojil s 00-0F-3D-67-6B-B9 rychlosti 11mb/s aspon podle toho co to psalo a signal asi 10%
bylo to dneska kolem 19:15
myslite ze by ste mi nekdo helfnul s tim spojenim s vama? s wifi moc neumim
Jako spravny "nadsenec do czf" bych chtel zprovoznit AP. A nebot jsem linux lama tak jsem si na to poridil ASUS krabicku, kde se vice mene vsechno vcetne routovani nastavuje pres web. Uspesne jsem se s tim popral a od Ctirada jsem dostal neco malo IP adres. Takze na bodu Jarouch jsem zprovoznil AP. ESSID jsem sebevedome nastavil na Barrandov3.CZFree, kanal 13, DHCP bezi. Zatim je to pusteny na balkone s malou antenkou.
Na strechu je pristup mozny, ale nez tam zacnu neco kutit.... Ma cenu zprovoznovat v techto mistech dalsi AP? Vyditelnost je pouze na okolni podkovu panelaku a smerem k B2. Najde se nekdo kdo by se chtel pripojit?
Ahoj, přestěhoval jsem se na Barrandov a chtěl bych se připojit na CZFree. Vidím na bod AP, ale jsem nováček, co budu pro připojení potřebovat, koho kontaktovat? Díky