WAP11 nebrat, ale nechci tě odradit, záleží na revizi. Ty první (asi 1.1) měli HW vadu a průběžně se kousali, museli jsme jeden dát pryč. Kdysi jsem tu o tom psal, kdyžtak si to dohledej.
Rezim AP-klient umi jen proti AP firmy Linksys. Nikde se o tom nepise, az v web based administracnim rozhrani. Pekny chytak na zakazniky.
Btw. kdyz jsem se to snazil reklamovat v LEVI, tak mi rekl, ze to mam dyl nez tyden a ze mi za nej nemohou vratit plnou cenu. Sice jde asi o 100Kc, ale prece. Jeste uvidim, jak poridim.
No, tak jestli ti jde o kliose, tak na linksys rovnou zapomen, umi klienta jen proti dalsim linksysum a jeste jen proti urcitym revizim.
Dlink i Ovis jsou pouzitelny, nikdo to nereklamuje proste proto, ze jsou to jediny, alespon trochu pouzitelny zarizeni. Spolehlivy wifi klient je linux s nejakou solidni kartou.
To mas recht, ale ono je to jednak tim, ze vsechny tyhle produkty jsou urceny na domaci / kancl pouziti a navic ti pokud vim vyrobce negarantuje, ze to bude fungovat s jinym zarizenim a v podminkach ve kterych se to bezne pouziva. To tak nejak garantuje nalepka wifi aliance, ale zkus nadavat wifi alianci
Ja jako kliose pouzivam dlink dwl 900 ap + a jsem celkem spokojeny.
Kazdopadne nemam pocit, ze by tohle patrilo do threadu o WAP 11