Myslím, že by bylo docela dobré udělat seznam mimopražských nódů, aby potencionální zájemci se mohli podívat, jestli se neplánuje nód také v jejich oblasti.
Nejlepší by bylo možná udělat pro každou oblast subdoménu, kterou dostane nějakej její správce(budu se o tu oblast trochu starat ) a někde dát seznam těch subdomén .... - přeci jen zatím ani moc nehrozí, že by se víc sítí spojovalo ...
Delat subdomeny je podle me prilis slozity, lepsi by bylo udelat samostatnou stranku a tam dat podle okresu seznam pripojnych bodu se stavem a pribliznou polohou (pokud by tam byla kolonka na souradnice, tak by to bylo supr).
Ja taky nemyslim delat mapu, to by bylo dost silene. Udelat stranku, kde by se z roletky vybral okres a podle toho by se z databaze vybral seznam pristupovych bodu v danem okrese. V seznamu by bylo: Nazev nodu, spravce, umisteni (adresa) a pokud mozno GPS souradnice a stav. To by bylo praktictejsi, pripadne to svazat s nejakou jiz fungujici mapou (myslim, ze na atlasu jde delat zalozky) takze by se je odkliklo na zalozku a zobrazila by se mapa.
Tak jsem zkusil mapy na atlasu a jsou v pohode, necha se vyhledat misto a pak se na toto misto udela zalozka. Priklad <a href="http://mapy.atlas.cz/mapa/spicak" target=_blank>http://mapy.atlas.cz/mapa/spicak</a>. Takze muzeme vyuzit teto mapy pro zaneseni nodu mimo velka mesta.
Zdravím jak možná víte tlačím Rakovník.... Mapa by byla fajn mám přestavu spojit sítě pokud to pojede na Plzen sever a pak 1 vesnici na Žatec .... Tam nic není,ale když by to šlo tam tak by propagace a možnost vyzkoušení udělala své.
Tak klidně mapu bych bral všemi deseti. čau
Ještě k tomu zkoušky už nám jedou to ano,ale nebyl kabel aby se dala vyzkoušet velká anténa a nedodali mám komletní konektory a tak jsme se dál nehnuli.Jinak zatím jedeme s kartami
zcomax 626 a to pouze v režimu Pseudo AD Hoc jiný nám nejde,AP zatím také ne,nerochodily jsme XI 325 v noteboku...
Zatím vše pod Win.Zájemci z Rakovníka at se ozvou v sobotu musíme projednat umístění AP ček.