Zdravím,
Petře mám na tebe prosbu přestože jsem byl na srazu probírali se tam jiné důležitější věci. Takže jsem nemohl vznést dotaz ohledně propojení Kyjí s Prosekem.
V podstatě jde o to že, bych navrhoval to co jsem navrhoval už dříve a to že, R-man by otočil anténu z Jtopu na Kyje. Kyje jsou relativně blíže k R-Manovi a jsou pak přes Styxe (Edoras) propojeny taky na Jarov navíc jsou propojeny směrem na Jih. Nyní se budou propojovat s Počernicemi a Černým Mostem. Jednoduše budování linku na Vysočanskou k (Bakemonovi nebo p59) mne přijde jako plýtvání kanálem a prostředky.
Antény na tuto akci mám a 1 kartu chybí mne tedy stroj k Bakemonovi a 1 karta. To jen pokud by jsi na této verzi trval dále by to chtělo skoordinovat kanály myslím že, bych použil kterýkoliv horiyontální např. 4 horizontálně. Ten se používá na Kabel<>BratrK takže by to nemělo vadit??
Díky za info a odpověd zdravím Karel
Dnes byla do routru kabel instalována karta Z-COM 626 a instalována anténa Andrew 24dB kabeláž proběhne zítra. U Pacínka se očekává totéž během tohoto týdne. Takže doufám že to během příštího týdne spustíme naostro.
Svým způsobem to bude událost v tom smyslu že, se poprvé přímo spojí cloud severovýchod 10.33.x.x s cloudem HMNet 10.41.x.x napřímo.
S tím souvisí znovurozjetí linku Styx<>Kyje zítra až pozítří a Kyje<>Pacínek zítra jako multilink Raptik<>Gookin<>Kyje<>Pacinek link jede na HWAP a je nezávislí na routrech které jsou cestou.
Zdravím Karel
pred nedavnem jsme tu delali pokus inet radiem.Fungovalo to tak,ze inet radio odnekud z italie je na streamu 256kbit,coz je pro hodne lidi problem(pokud nemaji 256kbit a rychlejsi).Proto jsme spustili server,kterej to stahuje k sobe a pak dale preposila do vnitrni site.Do toho by se dalo kecat-vstupovat,ale inet radio by vlastnil nekdo jiny.Potom nebude treba OSA apod...
Zdravím,
v první řadě přeji hezké vánoce a i nový rok.
Dnes (nebyl to úmysl dát to k vánocům) byl testnut link Kabel<>Pacínek. Vysílá na 7 kanálu Vertikálně. Prosím R-Mana aby sledoval zda ho to neruší či mu to nedělá jinou neplechu. Je to zajímavé tím že, se jedná o první spoj mezi cloudem severovýchod 10.33.X.X a cloudem HMNet 10.41.X.X zároven v případě výpadků smerem na Jarov jinak je možné tudy neco protáhnout sosnout atd.
Děkuji Símovi za nakonfení. Zdravím Karel