shrnul bych to: p. Doležalovi z firmy CZNet jsem poslal navrh kanálů na kterých vysílat e-mailem. jak se zachova uvidime. jestli skenoval od hvězdarny tak si nas určitě všimnul byl jsem tam s notebookem a chatl jsem naše AP. Cele toto je divadlo keremu se pravděpodobně směje, protože, když to ap pustili Mikz mi volal že jedou na 12 tem a 4 tem kanale (moooc blízko) nahoda? asi ne spiše svědectví o tom aby jsme si jich všimli... no uvidme dal...
vaclav fiala
Jeste to prosim vydrzte do zitra,jinak sorry
A nemyslis ze to je tim ze mam antenu nasmerovanou na AP Cakovice ????
A jeste kvuli tomu rozsahu... jde to že by v tom měl být systém aby se dalo poznat kde kdo je a né dát si rozsah tak aby to bylo nejjednodušší.
EDIT: Ono neni tak težký vypnout Broadcast SSID viď ?
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Klapiku staci si predcis tkdy jsem to odeslal a VPNko mi jede az od dneska.Jako urcite mas radost z toho ze jsi nam TY dotahl ne taz do cako a trebo ale stale mam ping 3s.Kdyz se to rozjelo ta kne ale ted uz ano je 21:31 a pingy jako krava.Nic ve zlem ale me to jako takova mega BOMBA neprijde.Asi je to tim ze lidi prez to stahujou ale to je zase o necem jinem.