Ahoj já bydlím v charkovské pha 10 a nemohu tady nikde sehnat kontakt na toho mistra který má páteř na střeše místo v těla na kterýho by sme se mohly připojit a jakou rachlostí by to jela a za kolik? prosím uzvěte se
Ne, nemame. A vez, ze nas to az tak moc netrapi. CZFree se vyviji veli divne :-((( Projekt takoveho rozmeru se musi nejak koordinovat jinak drive ci pozdeji narazi. Uznavam a ocenuji, to ze "otcove" tohoto projektu vyburcovali lidi k cinnosti, ale dalsi vyvoj mi prijde znacne mizerny a komunikace s nimi se limitne blizi nule :-((( Je to kazdopadne chyba a vyvoj se tim brzdi, ale co se da delat. Projekt by mel nekdo ridit, nekdo, kdo je schopen se svym okolim komunikovat, odpovidat na maily, zvedat telefon atd. To bohuzel nefunguje :-(. Dale neexistuje autorita, ktera by v siti resila pridelovani IP, "root" DNS atd. Proste takovy maly RIPE.
Dokud se vyse uvedena situace nezmeni myslim, ze neni na skodu, ze do zbytku site CZFree nejsme pripojeni.
Perfektni, ze je nekdo kdo je schopet testovat :-) Momentalne totiz nevim, jak to chodti. Testy, ktere jsme provadeli dokud byla technologie na pude dopadly dobre, ale od te doby, co je to na strese jsme zatim nic netestovali.
Napr. nevim, zda korektne chodi DHCP.
Mimochodem vsiml jsem si sveho super preklepu "dnez" :-(((( Omlouvam se tem, kterych se to citove dotklo :-))
Link na CeCOM je na nasi strane jiz komplet. Minuly tyden jsme provedli mereni a ukazalo se, ze by melo vse chodit bez nejmensich problemu. Zarizeni, ktere prijde na stanu CeCOMu je jiz take kompletni. Cele to stoji na politice :-(( Umisteni anteny je jiz dohodnute, ale ustne. Nyni se resi jak sepsat smlouvu, ktera by ovsem nezahrnovala poplatky za pronajem atd. A dalsi problem je s natazenim kabelu ze stozaru k technologii CeCOMu, to musi udelat majitel budovy, tedy Sitel.
Ahoj chtěl sem se zeptat jak to bude do budoucna ohledně toho připojení kolik to bude stát a jaká rychlost chtěl bych taky do budoucna se nějak angažovat v rámci možností moc tomu nerozumím dělám v jiném oboru díky ahoj.