zdarec lidi .... nevite jak je to se signal a signal strenght.... jsou ty hodnoty porad nahodny nebo uz je to osetreny? Procetl sem forum ale je mozny ze jsem neco prehlidl.... a jakej firmware nejlep nasadit klientovi... diky
Pls este ze otravuju , dyz to ma ten dvou portovej switch tak kabely se pouzivaj krizeny jako na ostatni AP nebo normal nekrizeny dyz je to switch?
Dikes
JO, muzes. po upgreidu se to chova stejne jako predtim, co se tyce nastaveni. Po tvrdem restartu (cudlikem v zadu) se to nasavi do stejneho tovarniho nastaveni jako se starsim firmwerem.
jo a jeste dotaz k tomu jak to ukazuje signal..je to aspon k encemu kdyz to pakzdym refreshu ukazuje uplne neco jinyho....a jednicka je tam skoro porad a jede to v pohode? a jeste k cemu je nastaveni Fragment Threshold, RTS Threshold, Beacon Interval, DTIM Period jsem laik tak si necham radit...
tak ješte jednou prosím o radu, potřebuji v linuxu automaticky cronem rebootovat ap. Tento řádek mě to neřeší, zpustí se mě akorát stránka s rebootem, kterej musím ručně odpálit.
jde s 1120 zároven být klient a zároven to mít jako repeater a netahat se s kablíkama po bytě ?
prostě anténa na střeše, 10 metrů kabelu, na záchodě ovis v nějakém režimu a po bytě konektivita vzduchem.