Děkuji ti že jsi mi to uvedl na pravou míru a že si mi odpoveděl na moje dotazy díky.
a) až vám to bude fachat správně a pojede to rád bych taky se učastnil
b) nemám na to nic tAK BYCH KOUPIL OD VÁS TO NEJLEPŠÍ Z NEJHORŠÍHO NEBO NEFÍM PROSTĚ DOBRÝ VĚCI ABY TO TAKY FUNGOVALO
C)ještě to by byla furt 128 i přes den i přes noc 128 garantovaná nebo by to kolísalo na nějakou spodní hranici ?
D) rád až to tedy bude využíval i něco rychlejšího třeba 256... do 1700.- měsíčně bych šel víc již ne ale jestly ne tak ta 128 by byla oki
já totiž ted mám mikrovlnu ale ta mi jede 32/128 a mě vadí právě ta spodní mez že to nemám jen 128 že mě to muže spadnout až na těch 32 :-( a to bych chtěl zlepšit tak díky a budu to tu sledovati ahoj.
Ave, chtel jsem se zeptat, existuje nejaka moznost (urcite jo ), jak promerit signal, abych vedel, jestli pro me ma cenu se pripojovat, protoze si nejsem presne jistej, jestli by to u me jelo. Jinak, osobne bych mozna uvital post se shrnutim vsech zakladnich informaci, tj. HW potrebny na pripojeni, nastaveni a vubec vsechno kolem.
Na zaver, opravdu ocenuju to, co jste dokazali a pokud pro me bude moznost se pripojit, urcite sem pripraven podilet se na hrazeni nakladu, ktere jste s tim meli (z meho hlediska jako civilkare ).
Nightmare
Asi pred hodinou jsem si dal tu praci a shrnul v nekolika bodech dotazy, ktere jsem zde videl. Problem je, ze nyni ten prispevek ve foru hledam, ale nic :-(((
Uff, asi se tomu systemu nelibila jeho delka :-(((((
jo to by bylo super myslím že sem měl v kontaktu toho sefika z cz free on říkal snad 128 600-. 128 až256 okolo 1000.- takže by to mohlo být super ale mě by stačila 128 garantovaná šel bych do toho rup šup kdy je nástup ? :-) to byl žert....
Ahoj až se bude tedy něco rýsovat rád bych se také tedy připojil ale koupil bych nějaké ty věci od vas aby to šlo je vydět že tomu všichni rozumíte já moc ne
jiz nejaky cas to tu sleduji a jelikoz to zacina vypadat, ze se to docela rozbiha, tak se chci zeptat, zda se planuje jeste nejaky jiny AP, nej jen saidl, jelikoz se obavam, ze na toho zrovna neuvidim :(. Libil by se mi treba nijel, nebo jeste lepe CTU, to jsou takove pekne postavene baraky :-). Mozna by stacilo natahnout vysokou antenu, aby aspon "ona" videla na saidlm, ale tomu moc nerozumim, poradite nekdo ? Jinak bydlim v Armenske ....