mám docela velkej problém:
flashnul sem to APčko, ale to teď odpovídá jen na ping, web vůbec nefunguje, kontrolky se tvářej že je všechno ok, ale nemůžu s tim vůbec nic dělat, potřeboval bych nějakej help, nechce se mi kupovat nový.
diky moc za odpověď
02.01.2005 v 21:11
martinlis
Newbie
jak nastavit router když chci net sdilet doma na 2 PC
No ja to mam tak, ze jsem si rekl o vic IP adres a Kazdy stroj ma jednu z 10.11....
Ovislink je pak jako bridge - doufam, ze to moc nemotam
Vsem se da jako brana IP adresa APcka a je to.
A kdyz ti nebude stacit ten dvouportovy switch, co tam je, muzes tam dat jeste dalsi (coz taky mam) a nepotebujes router, aby to fungovalo. (Netvrdim, ze to je optimalni, pac tomu zas tolik nerozumim, ale funguje to)
Používám ovislink 1120AP jako klienta a asus wl-500b jako ap. všechno šlape v pohodě jak má. Mám jenom jeden dotaz. Myslíte že je ptechnicky možný, narvat do těchhle hrašek nějakou VPN, aby všechno co se přenáší vzduchem bylo šifrovaný přes ssl a nebo i komprimovaný?
Ne že bych nevěřil 128bit WEPu, ale vzhledem k faktu, že to jede jako transparentní bridge do drátové sítě tak se mi moc nelíbí ty kecy o prolomitelnosti WEPu.
Myslíte si že by byl fw takto upravitelný, nebo je to jenom ztráta času?
Precet sem uz snad cely thread,ale nic.
Muze mi sem prosim nekdo dat vypis net.sh pro pouziti v modu KLIENT, aby ovis fungoval jako ROUTER??
+popis co nastavit,mam-li od poskytovatele IP,GW, masku
1000cere Diky.
Nevíte neko jestli jsou v tom AP fizicky 2 sítovky nebo je to jenom switch ? Shodil sem bridge mezi wlan a lan, eth1 me slo nahodit a nastavit, ale fizicky se na nej nedostanu.Komunikuje me pouze eth0. Díky
si tam tech rozhrani pridat vice
samozrejme to asi neni vselek na tvuj problem ale pomoci by to zrovna v tvem pripade melo, ifconfig eth1 je asi blbost, pac tam fyzicky dalsi rozhrani neni... (zvlastni ale je, ze ti to nenapsalo chybovou hlasku)