...jestliže adaptor dodává 13V tak se vzdálenost pochopitelně prodlužuje ,z praxe mi vychází úbytek cca 1V na 20-23 m zdvojených párů vedení,tak bych to videl na 60m v pohodě i při špičkách,což je slušný...
...doma pro sebe bych si to normálně na kabel nápájel,ale když bych to dával k někomu jinýmu tak je to docela dobrá alternativa...
Nemate nekdo tip, jak pristupovat k Ovislinku, kdyz ho mam jako DHPC klienta, tj dostane nejakou IP (pokazde jinou, nevim jakou) jako wifi klient a ja jsem k nemu pripojeny pres UTP a od stejneho serveru dostanu zase jinou IP. Potreboval bych nejaky nastroj, ktery by nasel IP, kterou dostal Ovislink, aby se k nemu dostal - jinak ho musim vzdy zresetovat, dat mu tak default 192.168.100.252 a vsechno nastavit znova - hruza ... diky moc
Mam porad oficialni FW tusim 1.03H
Kdyz uz tak, by mi stacila pevna IP jen pro Ovislink - svoji znat nepotrebuji a i kdyby, tak si ji docela jednoduse zjistim. Nicmene z nejakych duvodu to neni realne, proste v te siti funguje DHPC server a basta - a ten mi pokazde prideli jinou IP. A jelikoz jede na masce 255.255.0.0, tak najit IP pokazde mezi 65536 moznostmi je docela narocne ...