Dokážu se připojit na vaší sí?? Výhled na oba věžáky na Komeňáku je dobrej. Bohužel mapa se mi zobrazuje dost divně(IMAC z práce). Anténa Andrew UNI 24 a D-LINK DWL-900AP. Do konce tejdne to snad dám dohromady. Ve WI-FI sem jinak úplná lama. Díky za informace Pepa
Ahoj, jsem v teto branzi novy. Ne, ze bych nebyl technicky neseznamen s touto technologii, ale potreboval bych se domluvit, mozna i poradit o rozšireni site i do vyse uvedene obce kilometr a pul od Rican. Nechtel bych pouze prijimat radiove spojeni, ale rad bych ho poskytl i dalsim lidem na tomto miste, s kterymi jsem uz predbezne dohodnut. Kdyz se nekdo bude obtezovat a zareaguje na muj thread, tak budu jenom rad. (V mape mam nazev bodu adam.kratky) Diky s pozdravem Adam
zdar,chtel bych se pripojit do site, ale nevim, ktery ap z rican si vybrat, je to ulice u topolu. vidim na nejaky panelaky,ale nevim zda tam ap je. poradite nekdo?
mam dum ve sveticich ale je to na nejvyssim kopci v okoli!!! mam i techniku ale nevim na koho se obratit v dane lokalite..chtel bych umistit vsesmerovou antenu na muj dum s tim ze bych rad prijimal a posilal dal kamkoliv..vidim na ricany, pruhonice-cestlice, strancice, tehov atd. Dobre misto.. Poradite nekdo?
Mam AP, anteny atd. Diky!!!