Zaplatil jsem 500,- a odebral 3 dny netu (neco jeste z kreditu zdarma). Samozrejme me to nezabije, ale jsou to me nejdrazsi tri dny surfovani v zivote. Doufam, ze tenhle rekord nikdy neprekonam
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
PELLVY --- --- 16.01:55 11.1.2005
DRZHOR: Zkuste je nabonzovat na ČTÚ, že neuzavírají smlouvy o poskyt. telkom služeb v písemné formě a neposílají vyúčtování atd. prostě neplnění povinností uložených zákonem o telekomunikacích, podívejte se jestli vůbec mají telkom licenci nebo podali se registrovali ke "generální licenci". Když ne , trestní oznámení na neoprávněné podnikání...
Co jsem se dál dovedel že, to je problém mezi mnou a panem Cendrou takže si mu mám zavolat. Tak jasem se zeptal proč si nezvedá telefon má ho prý přesměrovaný protože mu ho ukradli. Komunikovat mám výhradně po e-mailu.
Jinak prý jsou reprezentanti Casablanci int. zajímalo by mne jestli to ví někdo z vrcholnýho managmentu nebo si to lajsnul jen account manager Casablanci INT.
Takže ráno to celé nesu na čtu. A jdu na policajty pro zneužívání informací v obchodním styku. Přestalo mne to bavit Zdravím Karel
Ja do toho u pana Cendry zahucel za 1350,- Proto se velmi rad pridam k jakemukoliv hnuti odporu.Nasili nevyjimaje.Jak je totiz videt,nic jineho na tento druh lidi asi neplati.Po dvaceti telefonatech,kdyz uz to nekdo zvednul,se ozvalo tajemne,,moment" a pak jen dlouhe nic.......
zítra jdu na CTU a zjistím co a jak zkusím aby sem kompetentní osoba neco postla či případně požádám o vyjádření mne do emilu a přepostnu to.
Zdravím Karel