Co takhle udělat ranní oficiální část s jednáním pouze se zástupci cloudů, třeba od 8:00 do 11:00, a pak udělat neofiko setkání se vstupem pro ostatní, kde by se mohlo nastínit, co se dohodlo a pak možnost prezentace jednotlivejch cloudů, technickejch vychytávek, připravovanýho filmu a všeho dalšího co se dá ve velkým prostoru s velkopošným videem udělat. Je jasný že to musí mí řád, nějakou registraci, a podobně, ale to už jsou relativně technický věci.
Hlavní je jestli stačí na ofiko 3 hodiny, a jestli je vůbe chu? takhle to udělat, protože původní plán byl pouze setkání delagátů cloudu a řešení problémů CZF.
No, vzhledem k tomu, ze se do jednani jako zastupce cloudu nedostanu, se mi navrh oficialni a neoficialni casti prilis nezamlouva, rekl bych ze by to dopadlo tak, ze oficialni cast bude jakstaks kultivovana, zatimco neoficialni cast pro "ulici" bude spise bordel.
Nicmene celkove se mi myslenka zamlouva a jsem rozhodne pro dalsi vyvoj
Kdybyste nechali "pozorovaci verejnost" zaplatit vstupne (treba dvacku/osobu) a omezili jejich pocet na par rad (v tom kine), tak vam jeste zbyde na kryti nakladu. Ja bych se treba rad prisel jen tak podivat.
jak nekdo vcera podotkl na IRCu, vzhledem k tomu ze se k napadu nevyjadril nikdo (krome chaose) z "l33t 4dm1nu" CZF tak nevim kdo tam prijde a kdo co bude resit.. A bez nich to asi ani nema cenu...