Vzhledem k tomu ze se mi nedari pripojit k rootovi na K2 bych mel taky zajem se pripojit k tobe na i4. Doufam ze na tebe uvidim lip, alespon podle fotek to tak vypada. I kdyz podle K2 fotek to taky vypadalo dobre :-). Takze jak muzu pomoct se zprovoznenim AP?
Diky pigeon, bod pigeon.
Tak vidim, ze v dosahu "modre" sektorovky jsme uz 3 (oto, pigeon, element)
Kontaktoval mne i Diamar, ale uz se dlouho neozval,
tak nevim, jestli to mysli vazne. To by byl ctvrty.
Kdyz tak vam (zajemcum o pripojeni na i4-port z moji strany)
muzu nabidnout premereni signalu, jestli nemate vybaveni
(az pobezi antena). To abych taky nejak prispel ...
Vim, ze je to mala pravdepodobnost, ze by se takovy clovek nasel, ale...
Kdyz se podivate na tu fotku nahore, v prave horni polovine je uplne novy barak, postaveny v lonskem roce nad Belehradskou ulici. Co se tyce pripojeni na net v Nuslich a Novem Meste (mozna i Vysehrade), ma uplne fantastickou polohu... Pokud byste nekdo vedel o nekom, kdo tam bydli a chtel by zridit AP, vznikla by velmi funkcni sit, schopna fungovani i pri vypadku nekterych tras (mohly by se propojit napr. AP Transgas, K2, tento bod, i4-port, NAF, Martin2, Bruta ....vcetne koncovych uzivatelu).
Ahoj,
kluk, co nas mel pripojovat v baraku v Oldrichove ulici, se dnes definitivne omluvil, ze odjizdi na delsi dobu pryc, takze pocitam s pripojenim pres ysd.
Cau B.N.
Byl bych dalsi zajemce o pripojeni, pripadne o vytvoreni noveho nodu(pokud budou moznosti)....aby se jiz pokryla tato cast Michle.
Spadam az do zelene oblasti tj. zelená - směrová anténa ISM 19 nebo 24 pro převod řížení signálu směrem Chodov ....chtel jsem ze zeptat jak to vypada s jejim zprovoznenim? V pripade noveho nodu by nas tu bylo k pripojeni nekolik (asi tak 8)......ale myslim ze vetsina by signal chytla rovnou z i4-port.
Pridavam sa ku pripojeniachtivym Sedim dole v ulici na 2. posch, Sarajevska 14. HW este riesim. Karta by bola, chyba antena, ale ako som tak pozeral tunajsie ceny, pohodka lesna
Cau ysd, prosim te, snazil jsem se domluvit na pripojeni k nove vznikajicimu node v Sekaninove ulici, ale to ted nejak odumrelo (zrizovatel odjel na mesic a pul pryc a vypada to, ze na to kasle), takze bych se rad informoval o pripojeni na tvuj node. Bydlim v Jaromirove ulici, podle fotek z tvoji strechy bych na tebe mel videt. Jednou si psal, ze se chystas koupit vsesmerovku na smer Nuselske udoli... je to pravda? Je nas tam okolo nekolik... A jak bys to pripadne videl s financnima kompenzacema?
tak nevím jestli mám šanci. Jsem mimo dosah modré. Je šance se na někoho napojit? A ještě by mě zajímalo jestli to funguje pořád a jakou rychlostí to asi běhá. Když budu na někoho připojenej a nebude zrovna AP (??) a vypne počítač, tak mi to také spadne??
Nějak nechápu to propojování.
No kdyz nekdo neni AP tak se na nej nepripojis a AP je zapnuto stale /v ramci moznosti/. Jinak musis proste prolezt forum Praha a podivat se po ruznych fotkach z AP jestli se na nich uvidis. Pujcit si vybaveni, nebo se s nekym domluvit a zkouset jestli neco chytis.