Boodin
Kazatel...
|
Tak cop! cop!...prsty na moderacni tlacitka, xichti :P It's Boodin's text...YEAH!
Je naprosto legracni, ze se vas tu hada zatim 5 celkem, ale pravidla uz mate, jak kdyby armada tahla na Bustehrad. Fakt se vylozene placam do stehen, kdyz sleduju ty prisne hierarchicky usporadani pro pocet prstu jedny ruky a celem biji o klavesnici, kdyz tu v duchu a la 'big boss' padaji terminy jako 'mala ryba' a 'velka ryba'.....ze on ten Edoras sedi pri psani tech postu u klavesnice v cernym kvadru a cernymi skly na nose? (Samozrejme nemluve o nadherne nalestenych 'deckach' pod stolem :P) Proste s nim nemuze byt neco v poradku, kdyz ho napadne termin v osm hodin sobotniho rana. Protoze ti mladsi z nas se v tento cas teprve VRACEJI domu ze spanilych jizd Praglem a unavene odhazuji batohy s prazdnymi spreji k posteli, aby na ni posleze padli vycerpanim...a ti starsi z nas jsou zpravidla propleteni se svymi partnerkami, aby v klidu a prijemne dosli naplneni koitu. Nu a ti nejstarsi venci psa, ze? V osm hodin sobotniho rana tam proste bude jen Edoras s ptakem, vyznamne se pokupujici na spickach nohou a nervozne sledujici ciferniky svych hodinek. Lolek...
Vase koncepce je proste opet posmatana a s urcovanim pravidel uz veru a veru svihejte do rite. Normalni Boodin zacne tak, ze se na public foru rozbuci, kdo ma k dispozici nejaky vetsi prostor, za nejz by se v nejakem case nemuselo platit a je osazen zidlemi a stoly. Vzdyt jste jen obycejni bezdrati a zadny popovy zupastars, ktery potrebujou, aby jim kabat sundaval pikolik, ne? (I kdyz duo Edoras&ptak by uz v TV talentu vystupovat mohli :P)
Kdyz se nikdo neozve, tak se rozbucim o tom, kdo by mohl poskytnout posezu schopny prostor za minimalni peniz. Je uplne jedno, kde v Praglu to bude, kdyz to ma byt mezicloudovy. A placenyho barmana? Nechcete taky polonahou hostesku vybuchujici z dortu? Nebo rovnou tridu asijskych skolacek ve sakladanych suknich infantilne rapujicich do produkce Saaaamera? No looool, sem nevidel takovyhle velikasstvi)) A uuuplne bych se vyprd na vase deleni 'velka-mala ryba', protoze vy podle vseho budete muset byt stastni, kdyz vam tam prijede alespon nekdo, protoze ted na to...pocitam...vetsina naprosto dlabe a daleko vic sleduje zpravy o snehovy nadilce v horach, nez aby otirali ramecky s foteckou CZFboard admins. Ja se skutecne JEDNOU zucastnil uzasnyho Open CZF uterku a bylo nas tam skvelych 5 lidi celkem, plus jeden nestastnik, ktery si spletl akci. Takze co kdybyste nejdriv udelali nejaky zasadni overeni kolik lidi vlastne prijede a podle toho zjistili, ze vam vlastne staci JAKYKOLI salonek v JAKYKOLI kanjpe?
Je mi jasny, ze ja nejsem ani ta mala ryba; ja se hrdne hlasim ke slizu na spodnich stranach kamenu povalujicich se u bahniteho brehu, ale jsem prodlouzenou pazi naseho real BIG BOSSE Gnata, ktery ma TAKOVY 'decky', ze ty Edorasovi by okamzite potemnely, jen co by Gnat vstoupil. A prave Gnat vam na ten Ruzovej ctvrtek pojede prohnat tuky, tak mu musim krapet uslapat cestu a proto se tu opetovne prsim a predkladam zcela FAKTICKY poznamky, ktery ale ve svy mamlasovitosti beztak zmoderujete; jsem s tim smiren.