Hele vyskytl se nekomu taky nasledujici problem:
AP: Zcom XI 626
klient: ovis 1120AP
na jednom kanale(5) jede spojeni v pohode, ale pokud prepnu AP na jinej kanal (8) tak se ovis odpoji a nemuze najit zadny signal.
Delaji to 2 z 10 kusu pripojenych na tot AP, nezavisle koupeny v rozmezi pul roku kazdy od jineho prodejce, FW je uplne na vsech stejnej.
ahoj, pouzivam lukicuv fw s nastavenim pavla001 (dik!), na ovisovi pouzivam oba eth porty. chci se zeptat, jestli mam eth1 korektne nastaveny, nebo jestli se to dela nejak jinak - proste jsem zkopiroval udaje eth0 ... ? dik
Potřebuji radu!
Jsem začátečník. Potřebuji internet z wifi připojit na domácí sí? (přes sí?ový kabel). Už jsem byl informován, že řešením by bylo Ovislink 1120AP. Chtěl bych jen jeden ůčet na internet, ale aby ten internet šel na obou PC současně. PC si mít i v normální síti (sdílení adresářů apod.) Umí Ovislink můj požadavek (má 2 LAN přípojky)? Co by to bylo za typ připojení, je potřeba nějaký nový firmware, co se musí nastaveit na těch dvou PC? Kdybych chtěl později další PC v této domácí síti, dá se to nějak vyřešit, když na Ovislinku jsou jen 2 LAN konektory?
Je někde podrobný návod, jak to zprovoznit? Nevyznám se v tom, nechci něco koupit, co bych pak měl na nic.