Avis ze mu neradim todle vlakno je spis obecne o vztazich lidi v ramci site a vztazich s lidmi mimo sit ......
Nam taky dost dlouho trvalo nez sme dokazali skoro na prvni pohled ocichnout cloveka na prvni ranu. Jde o to, ze kdyz nekoho pripojuju tak hned vedet, jestli je to clovek co HORI a muze komunite nakym zpusobem pomoci... (linuxar, grafik, cokolik) hlavne teda musi chtit, ty znalosti sou az sekundarni.
A pak mas lidi co chtej NECO. Tak u tech predem nez cokoliv zacnes resit musis vsechno poscitat atd... to MUSI byt rentabilni...
2wolf vim, ze narazis na vcerejsi utok snehu na sit praha6.net asi do 3hod do rana mi pulka calstatu svitila cervene.... ale co shit was happen sit jede dale
Dalsi veci je, ze ac relativne mladej, dost sem toho zazil na letisti v Pribrami a to mi lidi verte... ze kdyz se v ramci komunity nedohodnete tak de maximalne o to, ze nekomu chvili nepujde fernet, nebo CZFko... na letisti de ROVNOU o kejhak, takze to sou skusenosti k nezaplaceni... cast sem jich aplikoval do nasi site... cast obracene a zatim je to ku prospechu jak LK tak CZFP6
jj, lidi sou sfine. Je pres me pripojenech par lidicek a samozrejme pokud neco nefunguje, tak nejvic krici ten, co plati nejmin.
Normalnimu cloveku staci rict "nefunguje to, paac je nakej problem a resim to", technicky zdatnejsimu dodam "nefucka mi AUI, asi je tam nakej studenak, tak ho hledam". Idiot bude otravovat co 10 minut estli uz to jede a proc to jeste nejede (a to podotykam, ze mu to vlastne jede pres MW backup, akorat ta latence je ponekud vyssi)
2xchaos: Jak tu uz nekolikrat padlo, asi bys mel na nakej casek vypadnout a vykaslat se na to, urovnat si co jses a co nejses ochotnej delat zadara a za penize.
IMO poskytnuti konektivity je OK, ale nejde to v pripade, ze neco budujes vlastni praci. Pokud nekdo vybuduje sit a pozada te o konektivitu pro svy ovecky, je OK mu neco dat "zadara" (umyslne v uvozovkach, za to neco pocitam ze se bude o svy ovecky starat on).
Pokud pripojujes koncaka, jde to udelat "zadara" pokud z toho mas neco ty => je to pribuznej a bude me vychvalovat do nebe/ je to nastavajici tchan / kamos kterej me pozve do hospy/ ... . Pokud mas pocit ze z toho nic nemas, je treba to dotycnymu nauctovat.
Rozhodne nejde vybudovat na neci strese 3AP + 5x optiku a nemit na to pisemnou smlouvu. A cim vetsi kamos je majitel strechy, tim spis je ta smlouva potreba.