Hlasování dopadá divně teda spíš vyrovnaně co s tím chtělo by to vypíchnout zpět aby někdo zahlasoval.
Nebo bych to uzavřel tak že, 11 chce HMNet i jihovýchod 10 chce HMNet-Jihovýchod Co se tedy domluvit obecně takže, to bude tedy HMNet - jihovýchod.
Zdravím Karel
Asi bych měl říct co proč kterej název myslím že se tu nebudeme hádat o čárky nebo a.
Vysvetlím tu jednu věc v první řadě Raptik je Raptik a prosím Vás nikdo mu neměnte názvu node na cokoliv je to prostě Raptik by? zasvěcení vědí že, je to raptik.HMNet.AP2.X.
No dále Já i Gookin máme oba povahu nechávat po sobě pomníčky a přirovnal bych to tak trochu k XCHaosovi (promin že si tě beru do pusy) kdy je patrné kdo je kde gubernátorem velkovévodou či jiným panovníkem v podstatě názvy v cloudu jihovýchod jsou napsaný asi takto:
- jahoda=jahodnice, milk=laktos,kyje sou kyje to nemusím vysvetlovat že, né
- kabel=node se nachází v lokalitě kde je více méně v mém područí vazalství nebo sem to tam proinvestoval prostějsem tam nejak zaháčkovanej
- HMNet node v lokalitě HMNet nebo cloudu jako takového u mne úctak cloudu který mne pomáhá a to ne zrovna málo
(Děkuji všem hlavně Raptik nebo Gookin pořadí je možný i obráceně mám je rád oba stejně (tím sezde určitě nepřiznávám k jiné orientaci 4%) leda že bych je prohláskoval )
- APtak první číslo je jak vzniklo třeba Kyje tam mají 3 byli 3 v pořadí vzniku no a 6 rozsah je 10.41.0.6
K tomuhle původně Gookin mne to čísloval na 3 a já zpátky na 6 takže jsme před novým rokem jsme udělali domluvu že to je ted číslovaný takhle
A co tím chci vším říct že, já jsem tam to HMNet - jihovýchod dal více méně že, to byla první lokalita odkud jsme to rozjeli na všechny strany
Osobně mne se líbí HMNet - Jihovýchod neřešil bych jestli tu bude nebo nebude. Bude v názvu a zažije se a pak je jedno jestli tu budeme my nebo někdo jiný. jenže na psaní je to docela nepraktický vychzí z toho lépe Jihovýchod takže takhle.
zdravím Karel
Nejde mi o carky ani spojky ci pomlcky, proste si myslim ze jmeno jakehokoliv OS proste nema v nazvu cloudu co delat. Proto mi pripada nejlepsi Jihovychod...