Tenhle vikend plus cely pristi tyden krome stredy se mi hodi. Dalsi vikend tu nejsem.
Uz mam skoro hotovou BiQuad antenu (rikaj ze ma 70° a 12dB), tak uvidime co se s ni da vyvadet, minimalne bych rek, ze s ni pripojim bod gymlit (ten bych pripojil i kusem alobalu zmuchlanyho do kulicky )
Což se tedy sejít dejme tomu u R-Mana v úterý odpoledne (cca 16:30)? Pro mě čím dřív, tím lépe (musím být taky včas doma).
Ale je to jen návrh; napište prosím, kdy se to hodí vám.
Tak klíče na střechu budou. Půjdeme tam po páté tak kdo se chce svézt, a? je prosím dochvilný.
Sejdeme se u mě v jablonecké 713/42 je to druhý vchod od delvity, zvonek simandl.
Program:
- asi přijdou noví lidé, tak se poznáme
- procházka po střeše
- topologie prosecké sítě
- ujasnění si kdo co kdy bude potřebovat
- rozdělení IP adres
- různé
Nevím kdo přesně přijde, ale vítán je každý. Předpokládám, že vše stačíme vyřídit do půl sedmé.
Co se týče mých včerejších pokusů o připojení na Jarov, tak byly úspěšné. Šlo to ale děsně pomalu a je díky tomu že byla noc, a nebylo tolik rušení.
Omlouvam se za umazani QUOTE tagu v mem poslednim prispevku...
Muj navrh na lajnu skrz prosek by byl v tuhle chviuli nasledujici:
palmovka - kozel - orgj - johanka ?-? sima - ... - Rman - jarov
Satale jeste nevim jak dostat net z palmovky na prosek, protoze nevim jak se muze johanka popr. orgj spojit s centrem proseka (jablonecka, vysocanska...), kdybysme potrebovali tak mam na vysocansky nekolik kamaradu, ktery by do toho sli (mozna). Uvidime...
O víkendu jsem asi v Praze a jsem ochotný dělat zkoušky spojení. Zatím předběžně u Rmana a jakub-home. Stačí mi napsat. budu mít k dispozici karty xi626.