Hyvris
Member
|
ctverka je sice hezka a libiva, ale vetsina lidi ti to Dane jen tak z pleziru nepodpori, jde o to JAKE DOHODY se budou prosazovat... atd...,
to ze se zapojim do nakyho projektu je moje svobodna volba, CZF je defakto takovy velky projekt ze, a je v nem nekolik mensich atd... proste libi se mi, zapojim se
pak je dalsi uroven mezikloudovy sraz - trojka - vedla se bohata diskuze, docela dost toho vykrystalizovalo, a vypada to , ze to opravdu nebude straceny den plny flejmu, ale ze se neco poresi - takze o5 ma to moji podporu
a ctyrka... zatim mas jen vizi - je to zajimavy napad, ale nevim jestli je nutny parlament..., spis by stacilo nejake forum XYZ kde se budou moct volne prozvejkat treba RFCcka otazky ruseni atd... prosim bezemocne!, a pak uz staci mit tu vykonnou slozku
ale z5 k tematu, nebylo by od veci dalsi vlakno, kde by se resila 4ka jako takova (navrhy jak ten "parlament" vyrobit, co by mel delat atd...... pak se da teprve asi ptat jestli to nekdo podpori)
nevim k cemu mit pomerny system? pokud se povede vyrobit si naka jakz takz rozumna RFC - nase "zakony" tak uz zakonodarnou cast moci potreba az tak nebude, a bude spis potreba hl. KONTROLNI slozka (revizni komise naka) a hl. ta moc vykonna...
to zase placam bludy co