Dane,
nad tou demokratičností bych až zase tak nejásal proč se bojuje na blízkém východě stále Irák, Írán, Kuvajt atd. Není to jen o náboženství diktatuře a dalších věcech je to i mocenský boj. Je tam ropa a Ropa už nám dojde ne sice zítra ale, podle statistik je už půlka světových nalezišt vyčerpána takže proč to nemít pod kontrolou. Mimo jiné líbilo by se mne rozjet obchod na zahradě v čechách jabka tam nafta Je to malinko podobné jak konec 2 světové války kdy Američané rozbombardovali v Čechách velké továrny a pak nám pomáhali ne sice třeba oni ale, firmy zvenku které patřili jim.
Nevím ale, jak to bylo v tuším Baronech myslím si (a ted nic proti židům nemám nic proti nikomu) ale, za vším stojí velký žid a tahá za špagátky jako na pimprlovým divadle.
Stejně je to i tady právo veta má i nad tímhle např. Deu když prodá tuto doménu tak jsme všichni v řiti např.
Berte to jen jako malé sobotní zamyšlení................
Přijde mi to jako ?ežkej středověkej resentiment nazývat Svini židem. Hajzlové i spravedlivý lidi žijí ve všech národech i sítích. Je to jen o důvěře a pevnosti charakteru - náboženství v tom hraje jen podpůrnou roli (tu negativní, tu pozitivní).
Ani demokracie není vždy spravedlivá a cnostná. Ktyž je nemocná delší dobu, potřebuje vyléčit a někdy i revolucí /USA v 60. letech a dnes/.
CZF potřebuje spíš neustálou komunikaci a tříbení názorů, než institucionalizovanou byrokracii. Mám raději kmenové srazy, než parlamentní tlachy /Ve Starém zákoně je popsáno mnoho židovských korupčnických, diktátorských nebo kolaborantských králů, ale i to jak na ně/
Naposledy upravil Michal Cepela 29.01.2005 v 20:56