No ale aspoň omluvu že jsem trubka a pořádně se nekounu ani do fora ani do mapy ... osud, mimochodem už krakonoš jakýsi nabízel konektivitu do klfree před léty. Ještě že nejsem ve sdružení tak můžu říkat co chci hehe. Nelíbí se mi ani expanze OS nebo komunitních sítí obecně měly by se snažit mít stejné nebo málo rozdílně podmínky snažit se propojovat mezi sebou ale ponechávat základní autonomii... jen můj názor .. expanze vede k mechanizaci, fabrikaci a věcem které jsou charakteristické pro komerční subjekty .. jen můj názor. No už nebudu tendle tread zatěžovat.
Zkus v hledání zadat Nové Strašecí. To že nějaká neformální sí? funguje by ses dověděl. A jak jsem psal 2x před 3/4 rokem nebyl nikdo schopen změnit status nodu. Když to zkusíš 3x a žádná reakce tak .... No nic pěkný den
Jen poznámku.. pokud dobře vím a myslím že to tak skutečně je tak v Kačici má AP SlanyCzFree a vysílá od Smečna. Možná by nebylo na škodu se napřed tam podívat a zkusit co tam tedy je. Domluva mezi Slany CzFree a KlFree by snad nebyl takový problém ne ?