Zdravim, nemeril uz nekdo spotrebu 1120tek? podle zdroje to vychazi na 6,3VA jenze ty byvaji vetsinou alespon trochu predimenzovane, realny odber by podle me mel byt nizsi.
To Cipis...sorry, nemam cas cist vsech 75 stran (nebo kolik jich je ) tohohle threadu, a na netu jsem to prave ze nenasel....asi spatne hledam, ale kazdopadne jestli to vis, nebo jestli ho dokonce mas, nebude snad takovej problem mi pomoct.....dik
Priznavam, ze jsem Lama a zacatecnik, ale volim nejjednodussi cestu, dost mi to :-)
Jde mi o to, ze potrebuju spolehlivej link, na kterym bude viset asi 30 lidi, a nekdo mi rikal, ze se zakladnim FW to obcas tuhne. Nemuzu si to dovolit, abych k tomu furt jezdil to restartovat...
To Cipis: Ptam se tak blbe, protoze mi vyrazy v tom prvnim prispevku skoro nic nerikaji, konfigurovat to bude nekdo jinej nez ja, chtel jsem se jen zeptat, jestli jsem nakonec nekoupil blbost.
...A jeste neco...neni kazdej tak zbehlej jak ty, budesh muset pochopit, ze nektery lidi proste nevim skoro nic a jenom neco zaslechnou, a tak je prirozeny ze se ptaj i na obyc veci. Byvaj zklamany, kdyz si mysli, ze narazili na nekoho kdo vi hodne a dobre jim poradi, ale misto toho narazili na namistrovanyho idiota, kterej je v podstate odpinkne s tim, ze takovy blbosti jsou prece v navodu. Dal uz se s tebou neminim bavit a doufam ze te nikdy nepotkam.