Zdravím,
linka z Kyjí na Počernice byla dnes spuštěna. Drobné sekání způsobuje script restartování podle odezvy od Gookina.
Jede se na kanále 10 vertikálně. Případné problémy způsobené rušením u Vás mne napište nebo zavolejte
Jedeme na d-linku a viz výše jsem psal pár dnů zpět toto píši v pondělí v noci kdy jediným problémem je to že, linka D-Link není propojen s routrem žádná karta s routrem nemluvila zítra jedu pro kartu k Pacínkovi takže snad dnes v úterý.
dík Karel
Lidi prosim sem z Pocernic, skenoval sem ze strechy signal a nasel sem tu "czf.kabel.HMNet.jipa" potreboval bych vedet jak se muzu pripojit, jak nastavit wifi atd. pokud mozno nejak jako pro blbeho
Koukl jsem na monitor a optimální by bylo se připojit na Toma Vitvara nebo JirkuF.
JirkaF je určitě na ICQ jako JirkaF Tom Vitvar nevím jinak stačí kliknout o pm nebo cokoliv jiného pod příspěvkem daného človíčka.
Pokud by se ti neozvali dej mne vědět Připojil bych tě.
Jinak je upozorním že, máš zájem o připojení. kontakty na mne níž zdravím Karel
Zdravím všech,
pokud někdo můžete, vyjádřete se, prosím k mé situaci.
Bydlím v HP, v ulici Lipí, mam notebook s Wi-fi, rad bych se stal on-line. Pokud se i zde podari najit pristupnou sit je ji KAHOBU6 nebo Spolnet. Mam Win XP, ty pozaduji tzv. Network Key. Netusite tedy nekdo jak vyplnit toto pole, pripadne, jake mam moznosti z hlediska pripojeni se k siti internet?..
Ahoj,
domluv se s JirkouF nebo Tomem Vitvarem záleží koho máš blíž. Jinak aby věděli co a jak je docela dobré se zanést do mapy viz pár přípspěvků zpět.
pokud by byla potřeba osobní asistence mapa apod. zavolej na tel viz níž zdravím Karel
Omluva za výpadek na Kyjeroutru kdy jsem se naštval a předělal kompletně kabeláž. Takže střídavě nešli linky Gookin<>Kyje, Kyje<> Pacínek a AP. Výpadky na multilinku mohli ovlivnit provoz i v HMNetu.
Děkuji Gookinovi za spolupráci. Přeji hezké vánoce. Zdravím Karel
Chci se zeptat jestli je možné se připojit z ulice Lipí (je to u těch vysokých paneláků), bod Aceman, zatím jsme ještě nezkoušeli vylézt na střechu a najít nějaký signál.
Takže, jak jsem slíbil JirkovyF píšu sem o změně rozsahu pro Horní Počernice.
Tedy nejdřív to odůvodním vzhledem k tomu že, nekteré akce ustaly jiné se naopak rozjeli už cca 3 mesíce na JirkuF svítí link z Kyjí bohužel ne tolik sluníčko oboje mu nerozpouští led a sníh na střeše. Tedy přislíbil mne že, z jara sena to vrhne a bude spojen s Kyjema nebo Pacínkem. Vzhledem k smeru rozvoje cloudu Jihovýchod-HMNet smerem na Jih i východ a tomu že, do budoucna propojení smer Prosek bych považoval spíš za otázku peerování navrhl jsem toto:
Cloudu severovýchod se vrátí rozsah 10.33.0.26 a Gookin IP mapper koordinátor pro Vás připravil rozsahy od 10.41.0.40 - 10.41.0.49. Další na požádání nejsou problém. JirkaF si asi zřejmě veme 40 Tom vitvar 41 atd. o spolusprávu IP rozsahů bych asi požádal JirkuF.
Připomínky pokud budou mne písněte kam uznáte za vhodné PM,ICQ,SMS neb e-mail.
Mimo jiné výhody odpadne asi na déle podle vývoje clouduBGP už, jen protože chci požádat VladuV klanet o používání našeho rozsahu ze stejných důvodů.
zdravím Karel
Ahoj lidi,
mel bych zajem se pripojit do site.
Jsem z Libosovske ulice. Mam nejakou moznost?
Sledoval jsem monitor a vypada to myslim dobre. Jinak jsem ale newbie (ve Wi-Fi teda :-))
Predem diky za odpoved
Jarda