Ahoj,
mam par dni novy AP USRobotics Turbo a pripada mi ze vse nefunguje tak jak by melo. Ale poporadku: 3 notebooky pripojeny pres geckovy USR PCMCIA karty, jeden stolni pres kabel, net od karnevalu...vse uplne v pohode, jen se obcas (asi trikrat denne) sam restartuje a obcas pri tom zasekne...net funguje v pohode na stolnim compu ale nemuzu se pripojit pres wifi, signal je absolutne v pohode, karta je pripojena, jen mi to hodi ikonku pri nacitani Ip adresy ze pripojeni neni v poradku...taky se nemuzu pripojit na AP setup utility ani ze stolniho ani z notebooku pres wifi...pokud AP restartuju cudlikem tak je vse hned v pohode. Nevim si vubec rady, mam nejnovejsi firmware, pouzivam WPA a 128WEP. Diky za pomoc!
Mame cca 10mesicu USR AP Multimode...no proste shit.Zlatej Ovislink 1120AP z pohledu citlivosti na vetsi streky(byt nepatri k nejcitlivejsim) a hlavne precijen tolik netuhne. USR= nebrat.
U více jak měsíc testuji nový firmware pro USR805450 (Multifunction AccessPoint) verze 1.53 a musím říct, že je to další obrovský krok k vylepšení tohoto AP. S tímto firmware je toto AP už skutečně "Rock stable" i v hodně zarušeném prostředí (AP nevytuhlo úplně nikdy ani předtím, ale jednou za par dní se na pár minut odmlčelo a režim klient nebyl moc použitelný), zvýšila se propustnost a co je hlavní, úplně zmizely duplicitní pakety, které se objevovaly při zarušení. Jsem rád, že opět můžu toto zařízení s čistým svědomím doporučovat. Jediný přetrvávající problém, na který jsem narazil je ten, že při nastavení fragmentace paketů na jinou než default hodnotu pakety větší než nastavený práh neprojdou, ale to už je jen malá muška na tomto skvělém AP.
este raz sa chcem spytat kde sa da stiahnut novy firmware 1.53??? Lebo za vikend mi zamrzol asi 6x. a mam tam 1.41.
Jedine co tam mam zapnute je filtracia Mac.
Oficiálně tento firmware ještě nikde ke stažení není. Zaslala mi ho technická podpora USR mailem na základě popsaných problémů a žádosti o zaslání betaverze aktuálního firmware. Předpokládám ale zveřejnění každým dnem, protože tento firmware je opravdu stabilní a onu betu testuji více jak měsíc. Sice jsem jim ještě dneska zasílal majlem jeden postřeh, ale to už je opravdu jen drobnost.