OliX
Newbie
|
Vsechny ceny jsou vcetne DPH, je to napsany cervene na titulni strance. Co se tyce cen, tak jsem porovnaval jenom s CC a vetsinou mi vysly nizsi u me. Jsou i vyjimky, ale troufnu si rict, ze tak 66 - 70% cen mam nizsi. Bohuzel slevy v tuto chvili nabidnout nemuzu, jiz ted z nekterych produktu nemam vubec nic, jde mi o to si udelat dobry obrat, abych mohl nakupovat levneji a udelat slevy. Co se tyce setrvani na trhu, tak si myslim, ze to neni takovy problem narozdil od napr. Monimy nemame budovy, firemni automobily a ostatni polozky, ktere firme generuji kazdy mesic vydaje, na ktere musi vydelat. Tzn., ze kdyz nic neprodam, tak prijdu asi o 500Kc za webhosting. Co se tyce zaruk, tak o ty se stara muj dodavatel, tzn. i v pripade (nepravdepodobneho) upadku se zarucuji byt prostrednikem mezi kupujicim a mym dodavatelem pro spravne naplneni reklamacniho radu.
Pokud to sem nepatri, tak se moc omlouvam a prosim presunout do zumpy, ale napr. djdodo nebo i4 zde take nabizeji sve produkty a tak jsem se jimi nechal inspirovat.
DODATEK: Kamenny obchod nemam a ani o nem neuvazuji, fascinuje me prodej na internetu bez zbytecnych nakladu, ktere se nutne projevi v cene produktu. Podivejte se treba na amazon.com
Naposledy upravil OliX 06.02.2005 v 21:36
|