Pro cleny FreeNetu v Liberci jsem uz delal dve skoleni (ne jen ja sam, samozrejmne) a byly zdarma, prostory v soukrome skole nam zajistil jeden z nasich clenu, ucastnici si jen zajistili stravu.
Z techto akci mame digitalni videozaznam, ktery lze asi pouzit, ale nevim kam ho dat, nedisponuje tak silnou linkou pro umisteni na nasem serveru, tak nejdrive by to slo az budem mit server u Cesnetu.
moje prednaska je na penguin.cz volne ke stazeni, ale bez dalsiho vykladu to neni uplne ono. (navic se netyka TCP/IP, tu mel Lions a nevim jestli ji ma v nejake publikovatelne forme)
Dalsi skoleni by melo byt jiz brzy, ale bohuzel lidi co umi, nemaji cas, a ti co cas maji, nemaji zase znalosti. Tak se to uz skoro pul roku odklada :(.
Taky se hlasim na Dyn. routing a primlouvam se za platform independent verzi, tzn. aby to nebylo "do toho a toho radku ospfd.conf se napise to s to"......
Já se nechci hádat, ale mě osobně to přišlo že OSPF tady ovládá jenom pár masterů, potom nějaký ten tucet co rozumí aspoň tomu zápisu v ospfd.conf, a většina nad tím jenom divoce kroutí hlavou a vůbec neví co s tím.
No dobře, přeháním, ale fakt by mě zajímalo, kdo tady z těch lidí to bude chtít někde podat nezávisle na platformě a s teoretickým úvodem. Ti co vědí, jak to je, nemají věčně čas. Ti ostatní nic neví a taky nepoví. Hm. Bude nějaký online přenos nebo aspoň záznam?
Taky bych se rád zúčastnil. S příkazovou řádkou si zatím nevím moc rady a ze sítěma jakbysmet. Kdyby technické podmínky dovolily, bylo by dobrý to udělat formou workshopu. Peněz sice nemám nazbyt,ale nějakou lidovou sumu bych klicně i pustil - hlavně půjde-li část těch pěněz i na rozvoj sítě.
Naposledy upravil Michal Cepela 08.02.2005 v 22:00
Hlavne teda to dynamicky routovani. Fakt by mne zajimalo proc mame na vsech tech routerech tu pruhovanou sfini.
Je tu nekdo kolem czf, kdo si mysli , ze toho vi dost na to, aby to ostatnim predal?