Me jo, neco v tom smyslu jako ze to bude timeout cronu, jenze to se mi nezda, cronem se spousti i narocnejsi veci. Jen jsem vysledoval ze u me generovani obrazku trva asi 11-12s, ale pres cron je cas v pravem hornim rohu obrazku treba 8-10s, jakoby se to nedogenerovalo. Zaroven soubor .test1.state ve kterem maji byt ziskana data ma sice cas generovani, ale je prazdny.
13.02.2005 v 15:18
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Ach jo, fakt me trapi ze to nefunguje. Predelal jsem to, na AP dal hlavni spoje, u sebe nechal jen ty hlavni a lidi v siti, jenze zda se ze v noci kdyz je tu hodne PC offline, to proste prestane fungovat. Honzo, nemas tuseni cim by to mohlo byt? Podle me proste to generovani nedobehne a nekde to umre. Pokud bych mohl nejak pomoct tak pomuzu, protoze calstats jsou fakt super a nechci hledat alternativu jen proto ze uz to nezvladaji.
A to jsem chtel jeste tu mapku na AP rozsirit o klienty dalsich AP, jenze kdyz by se to negenerovalo tak je to spatny.
20.02.2005 v 00:24
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Naistaloval jsem si calstats a funfuje mi prekne az na jedno - neukazuje mi klienta ze je pripojenej i kdyz vim a bavim se snim - testovali jsme to - proc ?