Který FW pro OvisLink 1120AP se vám osvědčil jako nejstabilnější pro režim klient (aby to pokud možno netuhlo vůbec)?
S původní FW 3.00H mi to na víc místech tuhlo skoro každej den, když jsem tam nahodil 3.00I tak vzdrží docela dlouho (1-2týdny), ale pak stejně vytuhne :(
Co sem vypozoroval nezalezi az tak na firmware ale na sile signalu. Kdyz je slabej signal tak mrzne, kdyz je signal v poradku jede v klientu klidne i nekolik mesicu bez zaseknuti - nehlede na verzi FW...
Ahoj mozna mi vynadate ze su magor ale ja uz fakt nevim. Stacilo by i jen trosicku nakopnout. Mam 1120 jako klient na providera za 1120 mam kabelem asuse wl500b a za nim pc. Takze schema je takovehle
internet --- 1120 - asus 500 - pc
na ovisovi klonuju Mac asuse a vse je ok. Problem je ze prechazim na jinyho providera a vse mam stejne zapojeno a u neho se nechytnu ani boha.
u providera c1 pripojim ovise a ve statusu se mi ukaze connected a ve vypisu klientu pristupovej bod
u providera c2 pripojim ovise a ve statusu se mi ukaze connected ale ve vypisu klienta neni nic a nic tam nedostanu
sorry ze s tim otravuju ale uz fakt nevim mozna to cely blbe chapu a budu rad za kazdou radu
predem dik
Ps: jo a este mi napadlo ze u toho novyho providera mam verejnou IP a u staryho neverejnou esli to s tim ma neco spolecnyho
potřebuji poradit, zda do této mrchy existuje nějaký firmware, který nepřekládá MAC adresy zařízení do tohoto ovise jako klienta připojených na MAC adresu toho ovise jako klienta??? Nebo firmware, který přeloží ulně všechno co je za ním zapojeno na svoji MAC adresu. Ale myslím úplně všechno. Protože mě to některé MAC nechává neposkvrněné a některé zase přeloží na tu svou. Bud at to překládá plnohodnotně a nebo vůbec. Existuje takový firmware? Blbne to hlavně při DHCP. Když mám na zařízeních co jsou k tomu připojené IP adresu pevnou, tak to tu MAC přeloží na tu svou, ale když mám na některých sí?ovkách DHCP, tak to nepřeloží.