ze by jsi z toho vyrobil nejakou megavykonnou kartu prekracujici veskere normy vyzarovani?
mam doma jednu Xi626. prestala fungovat po naflashovani a uz se neda znovu preflashovat. asi to bude problem zavaznyho charakteru...nehlasi se vubec na sbernici.
mechanicky by poskozena nemela bejt, jenom jsem z ni (opatrne) odstranil ten plechovej kryt.
Pridavam se s poptavkou.
Mate-li nekdo poskozenou WiFinu, a je na ni konektor na externi antenu RSMA a byli byste ochotni ji za rozumny peniz prenechat, jsem aktivni zajemce.
Pripadne pokud mi z te karty ten konektor vypajite, budu jeste radsi a vam zustane zbytek karty
Konektor na kabel - protikus k kabelovym RSMAckum by byl jeste lepsi, ale takovy jsem jeste nevidel :(
R-SMA samec (tedy to, co obvykle cuci z APcka nebo karty) v provedeni krmipovaci na kabel je docela bezne k mani napriklad ve velkoobchode LEVI v Brne. Pokud by te s jednim kusem poslali do nekam, ozvi se me na mail.. Cena kupodivu i nizsi nez u samic.
Ten od RASELa nevyhovoval, mel obrovsky utlum (tak 10dB) a nevim kde se tam vzal... :(
mnaga: pokud ten konektor nebudes potrebovat a byl bys ochoten mi ho dat, bylo by to super btw, my bychom si urcite meli co rict; taky bastlim do mikrovlnnejch veci... nemas icq? moje je v profilu...
Jo, kdyby se me nekdo ptal, proc chci ten konektor -> zadny EMP generator s magnetronem ale jen experiment s pridavanim RSMA konektoru na USB WiFi klicenku od Edimaxu s chipsetem ZyDAS (je to Edimax EW-7117U z CzechComputeru asi za petikilo) a ma to interni antenu, kterou nazval jisty kolega "keramickym pendrekem" - jde o keramickej kvadrik o rozmerech ~10x2x2mm, ve kterem je tenky dratek stoceny asi do spiralky. Je to kupodivu krasne citlivy, v ohnisku paraboly to funguje suprove, v ohnisku poklicky na hrnec taky ale prece jenom, externi antena je externi antena...
Tak konektor už jsem získal (big thanx to mnaga), moje poptávka se tedy ruší. V dohledné době očekávejte fotoseriál "kterak jsem přidával USB WiFi adaptéru konektor na externí anténu"