dobry postrech - pytal som sa clocka a povedal, ze pred tu cervenu mam pichnut cerveny filter z fotopotrieb. Takze sa asi ovplyvnuju... nemozem sa dockat testovania.
to se něco takového plánuje? otom totiž nevim
crussader je fajn, sice drahej, ale tomu se neni moc co divit.
ale pokud se daji dát nějak rozumě 3-4 ronjítka.... tak neni moc co řešit ....
vlastně.. mě by zajímalo, na co padne nejvíc kapacita linek... hádám to na DC a vůec file share obecně
toho času student vutbr čili k zastižení na icq
urcite ano, aj clock to ma na strankach. Otazka je : CAS.
> crussader je fajn, sice drahej, ale tomu se neni moc co divit.
to je otazka, co je drahe...
> ale pokud se daji dát nějak rozumě 3-4 ronjítka....
definuj rozumne. My mame nejake hlavice na streche a nejaksi si nechcem predstavit ten bordel (zober si len tie kable) pre tri ronje na kazdy spoj. Na to nemas miesto, napajanie, porty v switchi, proste vsecko.
> vlastně.. mě by zajímalo, na co padne nejvíc kapacita linek...
> hádám to na DC a vůec file share obecně
jasna vec. Ked som zavrel p2p veci (a ked poviem zavrel tak myslim realne zavrel 100%), padla linka z beznych 15-20Mbit a spickovo cez 35Mbit na 2Mbit a smitec.
no já bych skoro prosazoval omezení ptp traficu... nejlépe dynamicky, pak bych doufal, že lidi budou respektovat pravidla. já vim že to je dost nereálné, ale jen proto že sosám filmy jak divej je hloupý, aby si někdo jinej otvíral email 10 minut.
popravdě řečeno taky sosám jak divej... ale snažim se přejít na omezování rychlosti, a zvykat si nato, že ne vše musim mít dorána stahlý....
chtělo by to holt nějakou domluvu
ad ronja 100... už jsem to našel...
ad drahý nevim... drahý chápu jako promne nedostupný
netvrdim že je crussader předraženej, dotoho já nevidim- nepoznám, to musí posoudit někdo, kdo ví oco jde. ale rozhodně mám respekt k času/úsilí/nákladum, které někdo dotoho vrazí. zpátky k ronje... všechna čest clockovi, jeho odhodlání a nervy bych chtěl mít
toho času student vutbr čili k zastižení na icq