Pozval jsem na sraz hosta z Bohnic - AP Basa. Doufam, ze bude vitan... Chce podiskutovat na tema "financovani uzivatelu, ktery visi na AP", tak jsem mu nabidl, ze bychom to s nim mohli probrat.
Ahoj všichni,
další Kobyliský sraz se bude konat 2.3.2005 v 19 hodin v restauraci Na vyhlídce. Doražte v hojném počtu. Jark dnes zařídil pokrytí signálem, takže si můžete sebou vzít Vaše mobilní počítačové miláčky, zásuvky pro případ bateriální nouze budou k dispozici.
Body k projednání:
1. forum.kobylisy.czf je zalezitost DJdoda,takze asi primo na nej
2. "Zprava z mezicloudoveho srazu" , ten se konal ted v sobotu
3. Iceman: QOS spusten dnes okolo 19 hod na node Jelin a Alderan. Takze pozorujte, co to dela :-)
4. + další co jste sem psali
Iceman
Oooku T-Systems se snad z KC odstehoval dolů do Kloboučnický nebo tam odstehovali jen lidi? A technologii nechali v KC logiku to má je to nejlíp u metra a tak pěkně propojený že, líp to snad ani nejde
Zdravím Karel
Vcera jsem se prestehoval do Kobylis do pronajmu Na Sutce. Pri testu z NB jsem zjistil, ze vidim na tri AP (AP_inet1, AP_inet2 a CZfree.net). Jak zjistim, komu to patri? Jeste jsem nebyl nikdy uzivatelem CZfree.netu, ale rad bych se jim stal.
Zdar
taky bych se rad zapojil. Myslim ze bych mel videt na AP Tomcat-Rerk. Jak tak na to koukam, asi bude nejlepsi dorazit zitra na ten sraz. Snad vas tam najdu a poznam. Pripadne na koho se obrace ohledne AP Tomcat-berk? A jeste jeden dotaz... nasel by se nekdo, kdo by mi promeril signal??
dik
Honza (bod mahu1209)