To wearit: Fajn, konečně mluvíš rozumě, vyhodím tě z ignore listu. Doplnil jsem to do předchozího postu. A to proč se KSČM zastává souvisí s tím, že dvám každému šanci na nápravu.
Myslel jsem silný kulturní předsudky a resentimenty povyšování se nad ostatní kultury (ostatně největší neduh pseudomarxistickejch režimů). Tohle si prostě sebou nese evropská kultura i křes?anství a za to, že to ještě stále naše kultura nese cítím vinu.
Za ty pravopisný a slohový chyby se omlouvám, gór jsem trošku nervní bytost.
1. stale cekam na plne zneni vykladu v diderotu kterym se tak ohanis
2. nevim co je "divne" na stredoskolskem referatu, muzes byt konkretni?
3. v ceskem pokusu o komunismus jsem zil dvacet let
4. upresni prosim poznamku o "Nemci"
5. kdyz uz pises tak pis tak aby to chapali i ostatni
to cipis: vy si mě tu předáváte jak estébáci na bar?áku. To o čem píšeš jsou vynálezy Lenina, Stalina, Maa.... To nemá s původním smyslem slova nic společného. Ostatně marxistická kritika východního bloku už existuje velice dlouho a je imho poměrně podařená. Ve Varšavě jsme na kontrasmitu proti sjezdu EU vyřvávali: sjezd je dobrý, ale v Moskvě - byla to narážka (samozřejmě ironicky míněná narážka) na stalinisty, kteří kecali cosi o Fidelovi....
Naposledy upravil Michal Cepela 01.03.2005 v 19:04
TO Fyzik: tos asi neměl prababičk sufražetku, že. Mlácení švadlen při stávkách za osmihodinovou pracovní mzdu a volební právo - to bych asi po tobě chtěl moc.
To že probíhaly závody ve zbrojení a v současnosti pokračují zovna tak, asi taky nevíš. A perzekuce homosexuálů ti asi taky nic neříká. Hitler je posílal do koncentráků, stejně tak jako do nedávna v Rumunsku ten krvavej zmrd.
Ze středoškolskou podnikovou ekonomií tu otravovat nebudu, to bych nedělal nic jinýho.
Fyziku, trošku paměti by ti neškodilo ) Učí se o tom v dějáku i dneska.
Naposledy upravil Michal Cepela 01.03.2005 v 19:06
to cipis:viz Švédsko, Finsko, viz Kibuci v Izraeli a poměrně podařenej projekt programů s otevřeným kódem. To je ta praxe, kterou mohu uvést jako to, v čem vidím ty kladný příklady.
to cepela:
1. stale cekam na plne zneni vykladu v diderotu kterym se tak ohanis
2. nevim co je "divne" na stredoskolskem referatu, muzes byt konkretni?
3. v ceskem pokusu o komunismus jsem zil dvacet let
4. upresni prosim poznamku o "Nemci"
5. kdyz uz pises tak pis tak aby to chapali i ostatni