no vršovice vpravdě moc neznám, teda co se infrastruktury týče. na strašnickém foru jsem to taky byl já... bohužel to umřelo.
nicméně včera jsem po roce existence v czf zistil, že existuje vf.czfree.czf respektive že se do czfree.net dá dostat i "zevnitř" odčehož si slibuju že se to snad nějak pohne (přez inet jsem sem moc nelezl)
dva cloudy: je to asi jedno, jsou li mezi sebou linklé. ten link mezi s a v bude limitovanej viditelností a prostředky... tomu je třeba se přizpůsobit
toho času student vutbr čili k zastižení na icq
Pripojoval jsem kamarada u Slavie a resili jsme viditelnost do naseho cloudu. Odtamtud to urcite neslo. Byly videt kominy orionky tady u nas, ale na spojeni to bylo moc v doliku. Mozna ze neco dal na vychod by se dalo najit...
Původní příspěvky č. 701 až 705 byly vymazány pro svou duplicitu s příspěvkem č. 700. Tímto bych také rád upozornil, že pokud se někomu něco takévého náhodou (nevím co by to mělo být za náhodu) stane, že odešle tentýž příspěvek 6x po sobě, že jako jejich autor má také právo je smazat, a tak po sobě uklidit, že ? Děkuji za nezasírání fóra.
jo ktěm fotkám, je to spíš oecné, a ni já je nepopisuju, ale bylo by asi vhodné dělat je podle nějakého schematu... napadá mne vzít screnshot z mapy a tam vyznačit segmenty čísly schodnými s čísly fotek výhledů
asi bych to mohl někam naformulovat + udělat příklad jak to myslim..
toho času student vutbr čili k zastižení na icq
2vohryzek: Tohle uz mam davno v planu, navic s nejakym rozumnym propojenim. Ale bohuzel jsem zatim nenafotil dostatecne kvalitni snimky, aby to stalo za ten cas.
Kdyz se foti 360st, tak jedine ve 12h a za dobreho pocasi. A jak tak na to koukam, tak by to melo byt okolo 20. cervna. Brezen nebude ten pravy mesic :(
Dnes to zkusim, fotky popisu, popr. udelam nejakou mapku...
Ahoj,
bydlim v ulici na Stezce u Kubanskeho namesti. Najde se clovek, ke kteremu by se dalo nekde pobliz pripojit? Nebo nekdo, kdo by mel zajem, ze bychom to zkusili spolecne ?