Tak jsem tam pridal svuj bod, baret (Na Sutce), nejblizsi AP je Sutka a pak az kasa 532m daleko. Takze jedine reseni je pripojit se do DODONETU, stat se klajosem a platit dle ceniku na cznet.cz s tim, ze ten tomcat je pretizenej takze mi to obcas spadne?
Ahoj
trochu jsem se rozhlizel po nejakem AP(client). Z toho co nabizi DjDodo a jedine o cem jsem ce neco docet je a snad by prichazelo v uvahu je OvisLink WL1120AP. Zajimal by me neci fundovany nazor, zkusenosti s timhle zarizenim ) pripadne doporuceni neceho jineho. Aspon nasmerovat.
dik moc
Honza
zdravím, už jse se tu před časem objevil a stále sháním informace o czfree. Už už jsem se chtěl připojit na tomcata (přímá viditelnost, 354m, signál přes wifi kartu v ntb s integrovanou anténou 80-90% ), ale pokud je přetíženej......:(
jinak na ostatní blízký AP (sutka, jark) nevidim....zato vysílač na Ládví mám jak na dlani
takže: má cenu zkoušet to přes Palác teď, nebo vyčkat?
netajím, že mám zájem o inet, ale nějak nemám přehled o tom, kdo poskytuje připojení na kterym AP...
djdodo, mohl bys prosim v mape dokumentovat i linky od tvych AP? konkretne mi chybi udaje o AP Aba, Troja a Dabl, dalsi mozna taky. (hint: stav "disabled" na Dabl->Cukrovar IMHO neni dokumentace)