OS JM-Net hleda cloveka/firmu/spolecnost .... kdoz by byl schopen vyrabet elektroniku do ronjidel. Nase predstava je kolem 5kkc za jednu kompletni rozchozenou sadu elektroniky.
cena..., pro czf bych se držel toho co je nabízeno tj. (5kKč) za jednu sadu, postavil jsem jich už několik tak že vím že materiál vyjde něco kolem 2,5 až 3kKč a že když to po zapojení což by se stávat nemělo nechodí že to je docela peklo to najít... nevím jaká je v tomhle případě tředstava o množství, ale asi by se dala poskytnout nějaká množstevní sleva (když se jich osazuje několik na jednou jde to přeci jen rychleji než když se to dělá kus po kuse...
jedna Rojna mi uz bezi mezi SHF a eHAMnet01. Potrebuji ale velmi rychle dalsi na jeden link cca 600m. V planu mam dalsich 4 az 5 linek od 100m do cca 900m.
Jestli jsem dobre pochopil, tak tech cca 5000Kč je za kompletni link včetně mechaniky, tak jak je to na te fotce videt, což beru.
Kdy muzes mit hotovy jeden kus?
Chces zalohu, nebo to staci az to bude?