Jeste jsem to nezkousel, zatim jen shanim informace.. a mel bych par hloupych otazek. Jednak jestli se to porad vejde na 64MB flashku a jestli to jde nainstalovat bez bootovaci CD ROMky. Bohuzel v routeru z CD nejde bootovat :-( Jde to tam nacpat jinak? Muze se to instalovat na jinem PC? Jinak ta moje fleska ma IDE radic a jde z ni primo bootovat na jakemkoliv PC.
mam v nom kartu atheros 5213 v master mode, a raz za 6 az 12 hodin dojde k tomu, ze sice iwconfig vypise link s kartou na inom routri (tiez atheros na czfdebian), ale packety neprechadzaju. Nepomoze reboot klientskeho routra, iba mastera.
Chci pevne sparovat MAC s IP, takze dam arp -s 10.xxx.xxx.xxx 00:11:22:33:44:55 ale po rebootu systemu se sparovani ztrati. Pred sparovanim jsem povolil zapis.
Sím, sím, může mi někdo pomoci s rozběhnutím debianu CZF? Koupil jsem u i4 flashdisk s predinstalovanym CZFD, ale protoze nejsem uzivatel z prahy, tak jsem zrusil pripravena nastaveni, odebral quaggu, dohral shorewall, ale nejde mi za BOHA rozbehnout maškaráda.. Jako by byl nějakej problém s kernelem??? HEL MEE
29.04.2005 v 15:08
Chevees
29.04.2005 18:32
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Chevees)