Azzii ted to to neber osobne ale, jako srandu mne to asociovalo takové ty slogany za komárů. např. Soudruh Novák plní na 190%, nebo úderníci předáka kohýtka splnili na 280% taky mne to připomelo Barony "plány revanšistů zhatí naši vepři boubelatí" Proto navrhuju vytvořit ráj antén pod heslem spojení plníme na 200%.
Hlava mne nebolí když vím že, svítím WiFinou do dáli.
Nebo s každým spokojeným klientem o jednu migrénu týdně méně.
WiFi to je vec kdo nevyzkoušel neví jaké má účinky Ibalgin.
Pro Vás vyrábí ZEntiva.
Jak delá opička WiFiWiFi vyber si ten červený signál přes limit.
No a nebo Myslím že všechno je lepší než maaaaaaaaami maaaami - WiFi bezkonkurečně nejlevnejší IP telefonie po celých 24 hodin.
No nebo neco jako oda na ceské básníky: Svit wifino svit at mne jede poč...................................... nemám ani agitátorské ani básnické střevo takže to nechám na vás co si domyslíte
Karel
Ne jako komunisti, spis treba jako jehovisti. A kdyz ti dokazou zblbnout dost lidi tak proc by neslo zblbnout par lidi co svadi negativni jevy v okoli na VF zarizeni.
Někde se prej nejaký ženský taky stalo, že jí v "hlavě hrálo rádio" z blízkýho dlouhovlnýho vysílače....pak prej zjistili, že měla nějakou plombu v zubě a ta asi fungovala jako dioda...a 1 s diodou lze přece postavit radiovej příjmač, kterej sleduje amplitudu signálu.....
24.03.2005 v 15:18
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Tak jestli nekoho jeste neco nenapadlo, tak do konce mesice koncim :(
Stineni je podle my matky na nic.. a ja prej pro ni nejsem zadnej partner do diskuze (kdyz nejsem zadnej odbornik).