netusim - ovise mam doma nakonfeneho lukicem necele 3 dny,
jen by se do toho readmecka u toho FW melo taky pripsat login a heslo telnetem do nej po naflashovani, nez jsem to nasel tak jsem procetl skoro cele vlakno tohohle tematu
Cauky, zrovna jsem si parkrat cvicne flesnul ovise na ruzne verze FW a zjistil jsem zajimavou vec ! Od verze 3.00I do posledni 3.00L mi to pri primem pripojeni ovise na comp pise casy pingu v rozsahu <10 az po cca 300 !!!!! Vreze 3.00F mi pri stejnem zapojeni chodi <10 !!!! Vite o tom nekdo neco ? A jen tak mimochodem, po flesnuti 1.03H na 3.00L mi zustalo nasteveni jake jsem ta mel puvodne, takez se to do defaultu nenastavilo. Take zajimave.
no ja sem si vsimnul zvyseneho pingu na ethernetu jenom kdyz se ovis pokousi pripojit nebo kdyz nemuze najit AP. Nez ho najde tak litaji pingy az do 500ms a nekdy i vic. FW 1.03H.
Už to tu píšu po druhé,
výkon procáku v tomto AP není tak veliký, aby zvládal vyhledávat sítě a ještě odpovídat na nějakej ping.
Takže pokud není ovis konektlý, tak má haluz pingy.
Je to vlastnost, ne chyba :-)
Zajímalo by mě jestli je reálné stavět páteř na ovisovi 1120?
Bude stabilní při velkym trafiku?
A jaké jsou zkušenosti s max. počtem klientů na jedno AP?
kdyz uz jste se dostali k tehle otazce: jak moc je 1120 odolna vuci zahlceni? Mam 2 PC pripojene pres wifi na tohle AP a ty mezi sebou kopiruji (treba pres ftp, coz je hodne efektivni protokol) velke soubory - prezije to ovis dlouhodobe? Typicky treba levnejsi switche (edimax) obcas zkolabuji a musi se vytahnout z napajeni. Pritom na internet, coz jsou radove mene intenzivni prenosy vydrzi bezet mesice a mesice - mi zatim bezi v kuse 2 roky, takze vic nevim