No tak, tedy alepoň prosím, a? se s dostatečnou pečlivostí průběh srazu zaznamená s možností ovlivnit jednání o závažnejch věcech zpětně.
Ono už nás huliče (a myslím, že mluvím za valnou většinu huličů) nebaví být v jednom kuse v ilegalitě.
CZF je legální a není tolik diskriminováno, jako lidé huntující si zdraví hulením jointů, nebo si jej zlepšujících formou užívání mastí, čajů a jezením koláčků.
Uznávám, že to byl trochu protiútok - jenže ta anketa o náhradním termínu prostě nebyla formulovaná korektně. Uznávám že některé předchozí ankety pravda taky ne. A zároven mi to přišlo jako dobrý příklad poukázat na to, že když spousta lidí něco společně nechce, tak se musí domluvit na nějakém jednotném protinávrhu - jinak snadno vyhraje "největší menšina", jako v téhle anketě. Přišlo mi jako dobrý nápad na to upozornit právě před nadcházejícími mezicloudovými srazy - jinak skončíme pod vládou tvrdší autority, než si řada z nás třeba představovala...
Navrhuju Ptakovi zrusit tuhle ptakovinu s anketou a nebrani-li organizacni nebo jine dulezite duvody poradani srazu posledni sobotu tak bych to nemenil.
xchaos: divne to resis ....
25.03.2005 v 15:59
Hyvris
25.03.2005 19:04
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
_the_wolf_)
ad ten posun: Byl jsem k tomu doncen proste protze na tu posledni sobotu v mesici uz v tom kine maj zpropagovanej nejakej program.
ad huleni: jemi fuk kdo jak huli. Je to jen jeho boj. Co se tyce otazky KDE tak tak tam budu muset hulicze zklamat. Uvnitr objektu se hulit nebude a to predevsim z duvodu viditelnosti a dychatelnosti. Ale v kvetnu nebude problem hulit venku takze v tom snad zadny problem nevznikne.
Nicnene termin uz bych ani tak resit nechtel. Samozdrejmne pokud mi za to chce jeste nekdo spilat tak muze. Radeji bych se presunul k tematum prednasek, k jednani na mezicloudech ...etc..
26.03.2005 v 09:40
_the_wolf_
26.03.2005 10:23
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()