Nevíte někdo jestli existuje firmware, nebo způsob jak na ovislinkovi rozjet transparentní bridge mod? Chtěl bych přenášet ne jen IP ale i MAC adresy za ním. Jedná se mi o režim klient připojeném na hostap.
Jinak k té tvoji odpovědi. Ja jsem se neptal na veskere firmwary, zajímá mě jenom ten, který se dá ovládat i telnetem i přes www rozhrání. Máte tu nějaký takový odkaz (kromě toho mého polského odkzau samozřejmě)? Nehodlám s těma firmwarama laborovat. Těm Ovisum to taktéž moc neprosívá, když to furt dokola přehráváš.
Díky za ten případný odkaz přímo na download toho FW, nebo alespoň za odpověď, že ten můj je jediný.
zdravim
nevite jestli ovislink 1120 muzu napajet 12V? nebo je to uz moc - vzadu je psano 9V ale ten zdroj ktery se ktomu dodava tak ma 12.6V naprazdno :-)
tak jsem nahrál do APčka firmware s názvem linuxrmkwget , ale nevím, jak se na toto AP připojit, jaké má IP adresy po nahrání. Zdá se, že firmware se nahrál správně, protože APčko vysílá i defaultní ssid s názvem 802.11b nebo tak nějak a notesem se na něj krásně vzduchem připojím. Zkoušel jsem se na něj dostat pomocí těchto IPček: 192.168.100.252 , 192.168.100.254, 10.0.0.200 , 10.0.0.199 a jetě 10.1.2.192. Ani jedna nefunguje. Dále jsem se na něj samozřejmě zkoušel dostat i přes tu adresu co na něm byla nastavena před nahráním. Nic prostě nejde. Jak se do něj dostat. Je možné, že se kousnul firmware při nahrání? To asi podle mě možné není, když apčko začne vysílat asi 20 vteřin po zapnutí. Vše nasvědčuje tomu, že firmware linuxrmkwget má asi nějakou jinou defaultní adresu. Napište prosím skrze jakou se do něj dostanu a co musím nastavit na sí?ovce. Spěchá. Díky.
P.S.: Firmware, který jsem do něj naládoval Vám zasílám v příloze. Zkuste někdo prosím zjistit tu adresu.
Sorry za přílohu, nějak tam nejde strčit. Škoda, každopádně název je linuxrmkwget.bin a velikost na disku (co píše windows) 1_806_336 bajtů. Normální velikost (co píše windows) je 1_803_676 bajtů. Seriovou konzolu zatím nemám a rád bych to spojizdnil i bez ní, když to vysílá. Mrkněte na to prosím někdo. Díky.
Tak todle přesně jsem zkoušel, ale nedá se do něj prostě dostat, zařízení má nějakou neznámou IP adresu. Zařízení na venek viditelně funguje, notesem s integrovanou wifinou se na něj prostě připojím, ale nemůžu se prostě dostat do jeho firmware. S káblem je to to samé. Kdyby se mě tam alespoň podařilo nládovat original firmware, byl bych rád. Prosím poraďte. Firmware co tam je můžu klidně zaslat na mail. Do konfery nešel přiložit.