Uz jsem na to prisel. Ten firmware je dobry, ale polsky byl lepsi az na nejake nevychytane mouchy (nefunkcni resetovaci tlacitko, nefunkcni reset pomoci www rozhrani a nektera omezeni, ktera jsou pristupna, az po zaplaceni si licence). Neskodilo by udelat do toho www rozhrani ty statistiky prenosu a ten watch dog jako je tomu u toho PL FW.
A česká verze by nebyla? Angličtina mě moc netáhne. Díky. Nebo aspoň napiš, jaké heslo a IP adresa a username bude pro přístup do www a jaké přes telnet a co musim nastavit na sitovce.
mam problem s ovisem v rezimu klient je napojen na ap taky owise a ten v rezimu klient proste jen dvakrat problikne linka a pak proste se nepripoji na obou ap open rezim ... netusi nekdo v cem by mohl byt problem
Clovek co se chce pripojit ke mne na APcko si koupil Ovise, ale zajimave mu blbne. Videl jsem, ze se to v tomhle threadu uz parkrat resilo, ale pokazde bezuspesne.
Kdyz pusti site survey, najde to APcko (s dobrym signalem), ale pri pokusu o pripojeni to napise Connect failed. I kdyz se ve wireless settings rucne vyplni ESSID, ve statusu je porad not connected a prohledava to kanaly (a ve wifimonu na APcku MAC adresa Ovise taky neni videt).
APcko je XI-626 a HostAP 0.2.6. Tusite nekdo co s tim?