Ahoj Ahoj,
byl jsem nemocnej. Urcite zavolam. Jeste se chci zeptat co se ode mne ocekava. Cetl jsem FAQ, ale tam jsem nic nevidel. Napr. jestli mam sdilet nejaka data nebo tvorit access point nebo tak nejak.
Ahoj vespolek,
tak uz mam konecne wifi kartu. Test dopadl dobre-utlum je sice dost velkej, ale mam to zatim bez anteny-jenom cardbus karta do notase. Mam viditelnost na JirkaF.
To KAREL: Zkousel jsem ti volat, ale nikdo mi to nebral.
Chtěl bych se připojit na net pomocí WIFI v oblasti Chval (bližší info viz. mapa NODE: McMurdo).
Co všechno byste mi doporučili zakoupit, aby to jelo.
Díky
Zdravím,
takže pokud by jsi viděl na Kyje nebo Wicha není problém. dále je možný se domluvit s pikim měl by vidět na kyje. No jinak ti to mohu domluvit s černým mostem.
Co se týká vybavení tak mne kontaktuj mohu odprodat levné bazarové funkční a se zárukou případně i nakoupit na VO nové taktéž se zárukou. případně i pouze doporučit.
zdravím Karel
Jirko žádal jsem tě o vyjádření k připojení se na kyje. Vzhledem k tomu že, jsi zde tak doposud neučinil na ICQ jsi mne sdělil že, jsi připojen na I-Controla komerční ISP a CZFree tě nyní nezajímá. dále jsem ti nabídl stejné podmínky jako od I-controla a navíc na 5 GHz i toto jsi odmítl. Včera jsem zjistil že, byla odstraněna inplanning link z Kyjí na JirkaF vzhledem k tomu že, nejevíš zájem a link je v nedohlednu jsem tvá AP vč klientů přepl do NON-CZF. Pokud by jsi do budoucna mel zájem se propojit není problém nyní je v tvé blízkosti např. AP Wich.
Zdravím Karel