chcel by som sa pripoji? do CZFree, bývam v Bellušovej 1829 5. poschodie výhľad dovnútra rondelu. Nemám zatiaľ nakúpený žiaden HW, pretože pred cca pol rokom čo sme sa pris?ahovali nebola na balkóne v dosahu žiadna Wi-Fi, anténu na strechu nechcem ?aha?, pretože sme v prenájme, takže začas pravdepodobne zdvihneme kotvy. V súčasnosti myslím, že na protiľahlom baráku má user Elite AP. CZ Free nepotrebujem na pripojenie do net-u, skor ma zaujíma zdieľanie dat medzi usermi.
THX
Rada bych se bezdratove pripojila. Mam atelier v
Mezi skolami 3/2324 v prizemi a okna s vyhledem primo na radnici a obludny, nove postaveny vezak na Hurce (foto mam, klidne poslu).
Z vchodove strany stoji panelak a hned za nim (ve stinu) antenta i-Bohemia. Kamarad otestoval s vlastnim notebookem silu signalu a bez anteny jej mirne zachytil.
Nicmene lide z I-Bohemia nebyli ochotni.
Nemam tuseni, zda nekdo v dome ma pripojeni - jakekoliv. Zatim nemam ani zadne vybaveni, jen PC, ale dokupim potrebne.
A tak prosim o pomoc zda existuje realna sance na surfing?
Dobrý den,
Jsem v Praze v Nových Butovicích a ve stejném domě kde je umístěn bod Johnyav. Jak bych se připojil, prosím, a za jakých podmínek? Co je k tomu třeba?
Děkují za odpověd (i na E-Mail)